Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Лучанка, яку збив підліток на Соборності, почала самостійно дихати

Внаслідок ДТП травмувалися шестеро людей.

Фото Суспільного.

Лучанка, яку збив підліток на Соборності, почала самостійно дихати

39-річна лучанка, яку збив неповнолітній кермувальник на пішохідному переході на проспекті Соборності в Луцьку, станом на 28 грудня все ще перебуває в реанімаційному відділенні Волинської обласної клінічної лікарні

Про це в телефонному коментарі Суспільному повідомив головний лікар медзакладу Олександр Дудар.

Попередньо жінка була підключена до апарату штучної вентиляції легень. Наразі від апарату її відключили.

– Лучанка дихає самостійно, проте стан її важкий, – зазначив керівник обласної лікарні.

«Стан її все ще досить і досить важкий. У неї закрита черепно-мозкова травма, злам кісток основи черепа, кома другого ступеня. Дихає самостійно, але стан постійно контролюється через монітор», – повідомив Олександр Дудар.

Дихає самостійно, але стан постійно контролюється через монітор

Нагадаємо, 12 грудня у Луцьку біля торгового центру, на проспекті Соборності авто в'їхало у натовп людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході. В машині на момент аварії перебувало троє людей: їх вдалося затримати.

Внаслідок ДТП травмувалися шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебувала 39-річна лучанка, її 5-річний син – в обласній лікарні; ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги були відправлені на амбулаторне лікування. 15 грудня 5-річного хлопчика виписали з обласної дитячої лікарні додому.

За кермом авто перебував 16-річний хлопець. Він втікав від патрульної поліції та спричинив ДТП. 14 грудня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на два місяці з можливістю відвідувати навчання.

Реклама Google

Telegram Channel