Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Нехай новий 2022-й рік принесе у кожну оселю мир і щастя!

Дякую волинянам за віру, терпіння та оптимізм.

Фото із сайту volyn.com.ua.

Нехай новий 2022-й рік принесе у кожну оселю мир і щастя!

Дорогі волиняни! Щиро вітаю Вас з Новим роком! Це чудове свято створює особливий настрій, вселяє віру в добрі зміни, дарує атмосферу радості та щастя

Нині ми проводжаємо рік, який збагатив нас досвідом, приніс у наше життя нові враження та здобутки. 2021-й був непростим як для України, так і для кожного з нас. Рік нових викликів, боротьби з видимим та невидимим ворогом. Рік прийняття відповідальних рішень та свідомого вибору на користь власного життя і здоров’я та загалом на користь своєї країни. 

Ми разом йшли до намічених цілей, спільно працювали та гідно пройшли усі випробування.

Попри пандемію та необхідність і надалі відстоювати українські кордони, ми продовжували розбудовувати сучасну Волинь як частину незалежної європейської України. Ми разом йшли до намічених цілей, спільно працювали та гідно пройшли усі випробування.

Дякую волинянам за віру, терпіння та оптимізм. За активну участь у будівництві нових шкіл та садочків для волинських дітей, сучасних доріг, спорткомплексів та медичних закладів для теперішнього і майбутніх поколінь.  Особливі слова вітань адресую нашим захисникам, які Новий рік зустрінуть не за родинним столом.  

Нехай новий 2022-й рік принесе у кожну оселю, у кожну сім’ю здоров’я, любов і щастя, подарує всім мир та благополуччя, стане для усіх нас щасливим часом нових ідей, знакових подій та добрих змін. 

Читайте також: Дорогі земляки! Дозвольте привітати усіх вас із прийдешнім Новим 2022 роком та світлим святом Різдва Христового!

Нехай бажання, загадані у новорічну ніч, обов’язково збудуться, а в житті завжди буде місце для дива. 

З Новим роком!

З повагою Юрій ПОГУЛЯЙКО, голова облдерж­адміністрації.

Telegram Channel