Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як шамани шаманили на портреті Зеленського (Відео)

Перед обличчями політиків махали місцевими травами, курили пахощі, дуділи в ріг бика і трусили маракасами.

Фото із сайту tsn.ua.

Як шамани шаманили на портреті Зеленського (Відео)

Ритуал відбувся цими днями в Перу

Щороку перуанські шамани проводять обряд очищення над портретами світових політиків. Цьогоріч серед атрибутів були фотографії президента України Володимира Зеленського, президента Росії Володимира Путіна та президента США Джо Байдена.

Церемонія була проведена з метою очистити від негативу міжнародні відносини, особливо між Україною та Росією, інформують fakty.com.ua. За словами шаманів, президент США Джо Байден – ключ до деескалації напруженості в цій суперечці.

Під час обряду шамани курили та поливали еліксирами фотографії президентів. Заклинання та детальну інформацію шамани розкривати не стали.

Перед обличчями політиків махали місцевими травами, курили пахощі, дуділи в ріг бика і трусили маракасами.
Перед обличчями політиків махали місцевими травами, курили пахощі, дуділи в ріг бика і трусили маракасами. Фото із сайту tsn.ua.

 – Це буде дуже сприятливий рік для всіх країн. Буде дуже добре здоров’я і кількість конфліктів зменшиться. Скрізь буде мир, спокій та міцне здоров’я, – передбачив цілитель Андрес Де Лос Сантос, пише La Prensa Latina.

Заклинання та детальну інформацію шамани розкривати не стали.

Також він додав, що економіка дуже постраждала, проте США буде головним лідером, який дасть поштовх усім іншим.

Реклама Google

Крім того, шамани спрогнозували, що у 2022 році пандемія коронавірусу піде на спад. Однак у перші кілька місяців ще будуть труднощі через нові штами.

Ця група шаманів та цілителів відома тим, що об’єднується в особливих випадках для передбачення та пророцтва у ключові моменти з національних та міжнародних питань. Вони передбачили перемогу на виборах Байдена у США та Педро Кастільо в Перу.

Читайте також у нас: «На Волині назвали команду чемпіонів 2021 року».

Telegram Channel