Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинські патрульні затримали кількох чоловіків, що мали при собі «згортки із зеленою речовиною»

Патрулювання дало результат.

Фото: Патрульна поліція Волинської області.

Волинські патрульні затримали кількох чоловіків, що мали при собі «згортки із зеленою речовиною»

Ті уникали зорового контакту з правоохоронцями

Волинські патрульні виявили громадян із, ймовірно, наркотичними речовинами, інформує Патрульна поліція Волині.

1 січня під час патрулювання на вулиці Теремнівській, що у Луцьку, екіпаж патрульних виявив 29-річного чоловіка, який, помітивши поліцейських, почав поводитися підозріло.

Патрульні, відповідно до ст.34 Закону України «Про Національну поліцію», застосували до чоловіка превентивний захід поверхневу перевірку, під час якої у нього виявили два згортки із зеленою речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичну.

Наступного дня, під час патрулювання проспектом Президента Грушевського, охоронці порядку виявили двох осіб, які уникали зорового контакту з поліцейськими.

До чоловіків також застосували превентивний захід поверхневу перевірку, під час якої було виявлено два згортки паперу з речовиною зеленого кольору, рослинного походження, та порошок білого кольору невідомого походження.

До чоловіків також застосували превентивний захід поверхневу перевірку, під час якої було виявлено два згортки паперу з речовиною зеленого кольору, рослинного походження, та порошок білого кольору невідомого походження, ззовні схожою на наркотичну.

У двох випадках на місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького РУП.

Читайте також:Українець намагався провезти через кордон старовинну шпагу

Реклама Google

Telegram Channel