Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Доньку луцького бізнесмена захейтили через її «неправильні» стосунки (Фото)

На диванних критиків Валерія поскаржилась у своєму профілі.

Фото Інстаграм.

Доньку луцького бізнесмена захейтили через її «неправильні» стосунки (Фото)

«Фу, у доньки годиться»: 21-річну дівчину Роми з «Холостячки» цькують у мережі

За день до нового року, 31 грудня, Роман Свечкоренко з «Холостячки» розсекретив свою кохану – Валерію Чернецьку. У мережі дівчина зізналась, що її захейтили за юний вік, низький зріст, несерйозність і татуювання.

На диво, чимало учасників другого сезону «Холостячки» знайшли кохання одразу після проєкту. До їхньої когорти приєднався блогер і психолог Роман Свечкоренко. Він не просто поринув у нові стосунки, а з'їхався зі своєю обраницею. Дівчину він представив у мережі 31 грудня й останні п'ять днів на неї ллється страшенний хейт.

Блогерка Валерія Чернецька написала допис, в якому обурюється через реакцію хейтерів.

Блогерка Валерія Чернецька написала допис, в якому обурюється через реакцію хейтерів. Нагадаємо, що нещодавно вона опублікувала світлини зі своїм коханим – психологом та блогером Романом Свечкоренко.

«До останнього не хотіла це писати, але я не можу промовчати.

«Фу», «у доньки годиться», «вона несерйозна, не готова до сім’ї», «може бухати менше буде і татуювання бити», «міг знайти нормальну, без тату та пірсингів».. люди, ви там зовсім збожеволіли?

Так, у мене є татуювання, ось недавно проколола носа (ми разом з Ромою це робили). Так, мені 21. Так, ми маємо 10 років різниці. Так, я низенька. Так, я не виглядаю так, як вам хотілося б.

Читайте також: Відомий журналіст висміяв Миколенка і Лобановського (Відео)

За ці два дні я вигребла стільки хейту, скільки за все життя не чула свого боку. Я зненавиділа себе, я ненавиджу кожен свій прокол, свою зовнішність, зростання, вік, одяг. А варто тільки зайти в директ і прочитати коментарі – і на тобі, я не можу навіть на себе дивитися. Хоча до цього з самооцінкою все було добре.

Будьте добрішими і якщо вашу думку не питали, краще промовчати», – пише Валерія.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel