Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Пироги, вареники і мішки для воїнів: волонтери з Луцька повезли на передову гостинці

Це 261 поїздка волонтерів до зони бойових дій.

Фото Суспільного.

Пироги, вареники і мішки для воїнів: волонтери з Луцька повезли на передову гостинці

Крім продуктів, везуть речі, які замовили солдати

Півсотні коробок печива, 10 коробок домашніх пирогів і стільки ж відер вареників. Волинські волонтери 6 січня повезли українським воїнам на схід смаколики до Різдвяних свят, – розповів Суспільному керівник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький.

Зі слів Сергія Балицького на сході волонтери відвідають три військові підрозділи. Бійцям на Різдво обов'язково везуть кутю і теплі речі.

«Є понад 1,5 тисячі мішків їм на укріплення. Туди хлопці пісок, вода не затікає і все. Для них це будівельний матеріал», – каже волонтер. Додає: часто бійці просять привезти запчастини до машин та інструменти. Зі слів Сергія Балицького на сході волонтери відвідають три військові підрозділи. Бійцям на Різдво обов'язково везуть кутю і теплі речі.

 

 Речі зібрали з допомогою небайдужих. На Театральному майдані у скриньку для збору грошей для потреб військових перехожі кладуть купюри. «Добре, що люди допомагають, чим можуть. А ми вже підключаємо меценатів або самі купуємо за свої кошти речі, які потрібні бійцям», – каже волонтерка Ольга Балицька.

 

Перед відправленням на схід волонтери зібралися на Театральному майдані Луцька. Сюди небайдужі приносять речі, які хочуть передати солдатам.

Бус та причіп везуть у підрозділи Збройних Сил за 1,5 тисячі кілометрів, аби на Різдво бійці були з подарунками, – каже волонтерка Ольга Балицька. Передачі для солдатів мають забрати по дорозі в Полтаві та Харкові.

Як розповів керівник волонтерського центру «Серце патріота», за майже вісім років війни це 261 поїздка волонтерів до зони бойових дій.

Читайте також:Порошенко в Авдіївці передав комплекс відеоспостереження десантникам

Реклама Google

Telegram Channel