Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
 Молодик вдарив 73-річного чоловіка цеглиною по голові – дідусь загинув (Фото)

Триває слідство.

Фото Національної поліції України.

Молодик вдарив 73-річного чоловіка цеглиною по голові – дідусь загинув (Фото)

За фактом вбивства на Черкащині слідчі відкрили кримінальне провадження

Близько 18:00 години очевидці повідомили до поліції Сміли про те, що у провулку Зерова між двома чоловіками відбувається бійка. Правоохоронці оперативно прибули за вказаною адресою проте, на місці нікого не виявили. Тоді поліцейські обстежили прилеглу територію та у нежитловому будинку знайшли мертвого чоловіка. Він мав травму голови.

Негайно на місце події виїхала криміналістична лабораторія, кінологічна служба та працівники карного розшуку Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Молодий чоловік вдарив 73-річного пенсіонера цеглиною по голові. Від отриманих травм потерпілий помер.

Особу зловмисника та його адресу проживання оперативники встановили.
Поліцейські Черкаського районного управління поліції та бійці батальйону поліції особливого призначення затримали 23-річного жителя Сміли вдома, відповідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: 95-річний дідусь з Рівненщени провів Святвечір і різдвяну ніч в лісі (Фото).

Як з'ясували слідчі, під час бійки, молодий чоловік вдарив 73-річного пенсіонера цеглиною по голові. Від отриманих травм потерпілий помер. Зловмисник затягнув мертве тіло до нежитлового будинку й покинув його там, а сам втік.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Наразі, слідчими за процесуального керівництва Смілянської окружної прокуратури, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Реклама Google

 

Telegram Channel