Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Француз Кантен Фійон Майє виграв гонку переслідування в Обергофі

Наші цього разу без медалей...

Фото biathlonworld.com

Француз Кантен Фійон Майє виграв гонку переслідування в Обергофі

Українці фінішували у третьому та четвертому десятках...

У п'ятницю, 7 січня, в німецькому Обергофі стартував п'ятий етап Кубка світу з біатлону. У перший день змагань відбулися спринтерські перегони серед чоловіків та жінок, інформує УНІАН.

9 січня в рамках п'ятого етапу Кубка світу відбулася чоловіча гонка переслідування. Переможцем став француз Кантен Фійон Майє. Другим фінішував представник Швеції Себастіан Самуельссон, третім - норвежець Тар'єй Бо.

Переможцем став француз Кентен Фійон Майє. Другим фінішував представник Швеції Себастіан Самуельссон, третім - норвежець Тар'єй Бо.

Кубок світу в Обергофі. Результати чоловічої гонки переслідування:

1. Кантен Фійон Майє (2+0+0+0) 36:48,3

2. Себастьян Самуельссон (0+0+1+0) +9,9

3. Тар'єй Бо (0+1+2+0) +15,6

...

23. Богдан Цимбал (0+0+1+0) +2:11,0

26. Антон Дудченко (0+1+0+1) +2:25,5

38. Дмитро Підручний (2+0+3+1) +3:29,8

Більшу частину гонки переможець спринту Олександр Логінов лідирував з впевненим відривом, проте три промахи на останній стрільбі не дозволили йому не тільки утримати лідируючу позицію, але і зовсім зачепитися за медаль.

Фіаско росіянина подарувало шанс суперникам, і краще за інших цим зумів скористатися француз Кантен Фійон Майє, який зібрався після двох промахів на першому рубежі і фінішував першим, довівши, що по праву носить червоний біб. Друге місце зайняв швед Себастьян Самуельссон, а замкнув трійку призерів норвежець Тар'єй Бо.

Кращим у складі збірної України став Богдан Цимбал, який фінішував 23-м з одним промахом у пасиві. Антон Дудченко пробіг два кола штрафу і став 26-м, а Дмитро Підручний відразу шість мішеней не закрив і насилу зачепився за очки.

Читайте також: Вихованець «Динамо» продовжив контракт із «Олександрією».

Telegram Channel