Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині водій збив електроопору і втік, але його знайшли (Відео моменту)

Тривають слідчі дії.

Скріншот з відео.

На Рівненщині водій збив електроопору і втік, але його знайшли (Відео моменту)

Без електропостачання посеред ночі жителів вулиці Незалежності у селищі Смига Дубенського району залишив мешканець сусідньої області

Не було «світла»в домівках і майже до опівдня наступного дня, поки енергетики відновлювали пошкоджену електроопору та електролінії.

Повідомлення про це на спецлінію 102 надійшло від диспетчера РЕМ 10 січня о 9-тій ранку.

Порушником виявився 35-річний житель міста Кременець Тернопільської області. Автомобіль «SeatLeon» чоловік уже встиг доставити на станцію техобслуговування.

Поліцейські офіцери Смизької територіальної громади,що на Дубенщині,за результатами проведеної першочергової перевірки з’ясували, що пошкодження зумовлені дорожньо-транспортною пригодою. А завдяки камерам відеоспостереження встановили і транспортний засіб та особу, причетну до правопорушення. Ним виявився 35-річний житель міста Кременець Тернопільської області. Автомобіль «SeatLeon» чоловік уже встиг доставити на станцію техобслуговування. Як пояснив поліцейським, не врахував стан дорожнього покриття, не впорався із керуванням через що і врізався та зніс електроопору.Натомість місце ДТП залишив тому, що раніше у таку стресову ситуацію не потрапляв. 

На правопорушника склали чотири адмінпротоколи за статтями 124,122-4 та частиною 1 статті 139 КУпАП, які скеровані на розгляд суду. Крім того,  на жителя Тернопільщини винесли постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП відповідно до якої накладено штраф у розмірі 425 гривень, оскільки чоловік не пред’явив посвідчення водія.  

Також правопорушнику доведеться відшкодовувати збитки, завдані скоєною ДТП. 

Читайте також: Сварились через деревину: рінянин відстрелив пальця лісівнику.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel