Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Маліновський натякнув, що у Шевченка не відразу все виходило й на чолі збірної України

Подивимося, подивимося...

Фото ФК "Дженоа".

Маліновський натякнув, що у Шевченка не відразу все виходило й на чолі збірної України

Мовляв, тренеру «Дженоа» потрібен час, аби донести свої ідеї до гравців...

Півзахисник «Аталанти» і національної збірної України Руслан Маліновський поділився своєю думкою про гру «Дженоа» під керівництвом українського фахівця Андрія Шевченка.

Український футболіст вважає, що поганим результатам «Дженоа» є об'єктивне пояснення і команді Шевченка буде непросто зберегти прописку в Серії А, якщо команда не отримає кадрове посилення, повідомляє УНІАН.

«Ми з ним на зв'язку, розмовляли після гри. Але всі ми розуміємо, що непроста ситуація, багато травмованих, коронавірус. Він тільки прийшов в команду, він теж перехворів коронавірусом.

Нелегко прийти в команду і поставити гру за один-два місяці. Те ж саме було зі збірною України – ми не з першого дня розуміли, що він хоче на полі.

Нелегко прийти в команду і поставити гру за один-два місяці. Те ж саме було зі збірною України – ми не з першого дня розуміли, що він хоче на полі.

«Салернітана» виграла у «Верони». За виживання борються команди дуже високого рівня. «Дженоа» потрібно стрибнути вище голови, щоб залишитися в Серії А», - сказав Маліновський в ефірі програми «Футбол NEWS».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Дженоа» тривалий час обговорював зміну тренера, але все-таки керівництво вирішило поки що залишити Андрія Шевченка на своїй посаді. Як мінімум до матчу Кубка Італії проти «Мілана», який відбудеться 13 січня.

Андрій Шевченко очолив «Дженоа» 7 листопада, змінивши на цій посаді Давіде Баллардіні. Український тренер підписав контракт до літа 2024 року.

У дев'яти матчах Серії А під керівництвом Шевченка «Дженоа» вдалося набрати лише 3 очки. 

«Дженоа» програв «Спеції» (0:1), «Лаціо» (1:3), «Сампдорії» (1:3), «Ювентусу»(0:2), «Мілану» (0:3) і «Ромі» (0:2), а також зіграв внічию з «Удінезе» (0:0), «Аталантою» (0:0) і «Сассуоло» (1:1).

«Дженоа» за підсумками 21-го туру займає 19-е місце в турнірній таблиці Серії А, перебуваючи в зоні вильоту.

Свою першу перемогу Шевченку вдалося здобути лише в шостому матчі в Кубку Італії - «Дженоа» здолав «Салернітану» з рахунком 1:0.

Реклама Google

Читайте також: Від коронавірусу помер дворазовий олімпійський чемпіон з біатлону.

Telegram Channel