Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У «Миротворець» загриміли прокурори та слідчий ДБР, які сфабрикували «справу» проти Порошенка

Олексій Симоненко.

Фото 5 канал.

У «Миротворець» загриміли прокурори та слідчий ДБР, які сфабрикували «справу» проти Порошенка

У базу Центру «Миротворець» також потрапила суддя Печерського суду Віта Бортницька, яка ухвалила рішення про арешт майна п'ятого президента Петра Порошенка

До бази Центру «Миротворець» внесли заступника генерального прокурора Симоненка, який підписав так звану «підозру» п'ятому президенту Петру Порошенку, а також прокурорів та слідчого ДБР, які причетні до цієї справи. Це видно із повідомлень на сайті «Миротворця».

На сайті йдеться, що заступник генпрокурора Симоненко Олексій Юрійович, перебуваючи у змові з групою невстановлених осіб, усвідомлюючи злочинність своїх діянь, взяв участь у фальшуванні так званої доказової бази за звинуваченням у держзраді президента України Порошенка. Користуючись короткочасною відсутністю генерального прокурора України, грубо порушивши присягу та законодавство України, підписав сфабриковану підозру про злочин Петру Порошенку – мовиться у повідомленні.

Старший слідчий в ОВС ДБР Дзвоник Максим Іванович підписав клопотання про застосування щодо Порошенка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Старший слідчий в ОВС ДБР Дзвоник Максим Іванович підписав клопотання про застосування щодо Порошенка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Прокурор першого відділу процесуального керівництва Першого управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими центрального апарату Державного бюро розслідувань, Бєлкін Юрій Генндійович – за дорученням Симоненка здійснював повідомлення про підозру. А також прокурори Офісу Генерального прокурора Сафарян Олександр Едуардович та Бондаренко Олексій Петрович, які брали участь у фабрикації справи проти Порошенка.

Читайте також: Соратник Порошенка анонсував спецоперацію «Розбуди Зеленського»​.

 

 Як повідомлялось, в базу Центру «Миротворець» також потрапила суддя Печерського суду Віта Бортницька, яка ухвалила рішення про арешт майна п'ятого президента Петра Порошенка, – за «усвідомлені дії, спрямовані на руйнування судової системи України шляхом її дискредитації та підриву довіри до неї». 

Реклама Google

Telegram Channel