Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
На Волині за день горіли дві квартири і дві хати: подробиці

За добу рятувальники здійснили 41 виїзд.

Фото ілюстративне із сайту healthcenter.od.ua.

На Волині за день горіли дві квартири і дві хати: подробиці

12 січня підрозділи Головного управління ДСНС України у Волинській області здійснили 41 виїзд для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів, проведення навчань та тренувань

12 січня о 15:29 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі у смт Турійськ Ковельського району. О 15:44 пожежу локалізували, 16:00 – ліквідували рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ ГУ ДСНС України у Волинській області. Імовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

О 21:13 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Грабовського у м. Луцьку. Вогнеборці включались у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з ліквідації займання пожежі. Горіння ліквідували рятувальники 1-ої та 2-ї  ДПРЧ м. Луцька. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Горіли хати в селах Ковельського району

О 22:39 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку, що в с. Журавлине Ковельського району. О 23:10 пожежу локалізовано,  23:15 - ліквідовано рятувальниками 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка та працівниками місцевої пожежної охорони с. Смідин. Ймовірна причина виникнення пожежі - недолік конструкцій нагрівальних печей.

12 січня о 01:36 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку в с. Зміїнець Луцького району . Через сильне задимлення рятувальники включались у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації пожежі. Горіння ліквідували рятувальники 2-ої та 25-ї  ДПРЧ м. Луцька. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Читайте також: Медики повідомили про стан дівчини, яку ввечері у Луцьку збило авто

Telegram Channel