Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
 Українська поліція викликала на допит ветерана «Азову» на вимогу окупантів

Дожилися!

Фото «День».

Українська поліція викликала на допит ветерана «Азову» на вимогу окупантів

Чоловіка підозрюють у «нападі» на генеральне консульство РФ у Харкові під час акцій протесту у 2018 та 2019 роках

Харківська поліція викликала на допит за запитом Слідчого комітету РФ ветерана полку «Азов» та лідера обласного осередку Національного Корпусу Костянтина Немічева. 

«Росіяни вимагають від наших поліцейських, щоб зі мною провели роз'яснювальну роботу, а також надали росіянам мою докладну біографію, копії моїх документів, а також списки членів партії «Національний Корпус», – написав Немічев у соцмережах, передає Цензор.НЕТ

У 2019 році під час протестів невстановлені особи закидали російську дипломатичну установу яйцями та зеленкою, що РФ розцінила як «напад».

Також ветеран виклав копію листа СК РФ, на підставі якого його викликала на допит. «Звертаюся до керівництва Національної поліції України з проханням не бути нікчемами та не йти на поводу у окупантів», - закликав Немічев.

Читайте також: Лавров каже, що Україна готує наступ, а розвідка США заявляє, що Росія може сфабрикувати привід для вторгнення.

Як відомо, впродовж останніх років патріотичні організації неодноразово проводили акції протесту біля російського консульства у Харкові. Зокрема, у 2019 році під час протестів невстановлені особи закидали російську дипломатичну установу яйцями та зеленкою, що РФ розцінила як «напад».

Реклама Google

Telegram Channel