Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Гендиректор «Дженоа» назвав причину звільнення Шевченка

Андрій Шевченко.

Фото: REUTERS.

Гендиректор «Дженоа» назвав причину звільнення Шевченка

Боси Дженоа не побачили поліпшення результатів з приходом українця

Генеральний директор «Дженоа» Йоханнес Шпорс прокоментував рішення керівництва італійського клубу відправити у відставку українського тренера Андрія Шевченка, передає УНІАН.

Функціонер вважає, що команді не вистачало імпульсу і енергії в останніх матчах. Також Шпорс зазначив, що з приходом Шевченка гра «Дженоа» і результати ніяк не покращилися.

Кандидатами на зміну Шевченка ЗМІ називають німця Бруно Лаббадію або італійця Давіде Баллардіні.

«Я багато говорив з Шевченком. Спілкування не було проблемою. На жаль, гра і результати не покращилися. А для нас це дуже важливо.

Ми зрозуміли, що команді не вистачає енергії, необхідної для матчу з «Фіорентиною». Тому вирішили діяти швидко. Ми хотіли бути чесними з Шевченком. Швидке рішення часто є найкращим. Я впевнений, що ми повинні були діяти саме зараз. Тепер ми зосереджені тільки на майбутньому. Команда повинна отримати позитивний поштовх якомога швидше.

Ми задоволені новачками. Вже побачили в матчі Кубка, як вони поліпшили команду. Хочемо інвестувати в молодих, але досвідчених гравців. Зараз середина вікна, так що трансфери ще будуть.

Я знав, що робота з «Дженоа» це великий виклик, але я люблю труднощі. Я тут, тому що впевнений, що, рухаючись в одному напрямку, у нас буде шанс досягти мети. Я вірю, що в наступному сезоні «Дженоа» буде грати в Серії А», - наводить слова Шпорса SosFanta.

Нагадаємо, що останній поєдинок генуезці під керівництвом Шеви провели у Кубку Італії проти «Мілана» (3:1).

Кандидатами на зміну Шевченка ЗМІ називають німця Бруно Лаббадію або італійця Давіде Баллардіні, який вже 4 рази очолював «Дженоа». У клубі ще думають над цим питанням.

«Дженоа»: результати під керівництвом Шевченка

  • Андрій Шевченко очолив «Дженоа» 7 листопада, змінивши на цій посаді Давіде Баллардіні. Український тренер підписав контракт до літа 2024 року.
  • У дев'яти матчах Серії А під керівництвом Шевченка «Дженоа» вдалося набрати лише 3 очки. 
  • «Дженоа» програв «Спеції» (0:1), «Лаціо» (1:3), «Сампдорії» (1:3), «Ювентусу» (0:2), «Мілану» (0:3) і «Ромі» (0:2), а також зіграв внічию з «Удінезе» (0:0), «Аталантою» (0:0) і «Сассуоло» (1:1).
  • «Дженоа» за підсумками 21-го туру займає 19-е місце в турнірній таблиці Серії А, перебуваючи в зоні вильоту.
  • Свою першу перемогу Шевченку вдалося здобути лише в шостому матчі в Кубку Італії - «Дженоа» здолав «Салернітану» з рахунком 1:0.

Читайте також: Шевченко міняє Італію на Польщу?

Реклама Google

Telegram Channel