Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Провокації влади не пройдуть: в Жулянах активісти та партійці збираються на акцію проти політичних репресій

Ветеран війни з Росією, депутат Київради Олександр Погребиський.

Фото Європейська солідарність.

Провокації влади не пройдуть: в Жулянах активісти та партійці збираються на акцію проти політичних репресій

Партія «Європейська Солідарність» разом з громадськими активістами, ветеранами війни проти російської агресії готова дати відсіч будь-яким провокаціям з боку влади чи найнятих нею «тітушок»

Про це в Жулянах, де збираються люди з усіх куточків України на акцію проти політичних репресій і свавілля влади, сказав ветеран війни з Росією, депутат Київради Олександр Погребиський.

«За останні два з половиною роки ми бачимо, як країна скочується у зворотньому напрямку. Ми сюди прийшли захистити демократію, свободу слова і правосуддя в Україні. Якщо вже таким чином зараз за надуманою справою, використовуючи політичне переслідуваня, влада коїть те, що ми бачимо, то завтра вона буде це робити з кожним патріотом, з кожним учасником війни, і вона вже це робить» – говорить Погребиський.

«Я бачу системну руйнацію цінностей, які по суті країна і нація виборювала усі роки війни і Майдану. Ми маємо захистити демократію, яку наші хлопці і дівчата захищають на лінії фронту», – каже ветеран.

Ми будемо тут, ми будемо під Печерським судом. Ми знаємо, що влада готує провокації і в Жулінах, і під судом.

«Ми будемо тут, ми будемо під Печерським судом. Ми знаємо, що влада готує провокації і в Жулінах, і під судом. Тут присутні активісти ГО «Справа громад» і «Солідарна молодь», партійні делегації з різних областей. Тут є ветеранська організація «Res_Publika. Брати По Зброї», яка не допустить ніяких провокацій. Так чамо як і під Печерським судом. Ми попереджаємо владу – будь-які провокації будуть працювати проти неї», – застеріг Олександр Погребиський.

«З Банкової постійно, систематично роблять подібні провокації проти п’ятого Президента. Це було і минулого року, і позаминулого. Ми доволі ефективно протидіяли. Хочу попередити всіх найнятих «тітушок»: всі ваші обличчя, всі ваші дані будуть фіксуватись», – попередив Олександр Погребиський.

Читайте також: «Я їду до України заради єдності», – Петро Порошенко.

Telegram Channel