Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Акція на підтримку Порошенка в «Жулянах» (Фото)

«Ми сюди прийшли захистити демократію, свободу слова і правосуддя в Україні».

Фото Прямий.

Акція на підтримку Порошенка в «Жулянах» (Фото)

У Києві біля аеропорту «Жуляни» відбувається акція на підтримку п’ятого президента України, лідера “Європейської Солідарності” Петра Порошенка, який сьогодні, 17 січня, прибуває з Варшави рейсовим літаком о 9:15

На місце події продовжують прибувати активісти, небайдужі громадяни й політики. Присутні тримають у руках плакати на захист демократії в Україні, лунає музика. Активісті офіційно розпочали захід з виконання гімну України.

Дуже важливо підтримати Петра Порошенка, бо за останні два з половиною роки ми бачимо, як скочується країна у зворотному напрямку.

 

 Депутатка від Фракції «Європейська солідарність» Дінара Хабібулаєва в ефірі «Прямого» заявила, що акція на підтримку Петра Порошенка дуже важлива, аби дати зрозуміти Володимиру Зеленському, що в Україні демократія та люди не допустять політичних переслідувань. За її словами влада будь-який засобом намагалась зупинити людей, які їхали підтримувати Петра Порошенка. «Сьогодні вночі зупиняли усі автівки з прапорами «ЄС» та прапорами України, намагались зупинити цю акцію підтримки, навіть я учора отримала понад тисячу дзвінків на кшталт «Як вас підтримати?», «Я прийду з плакатом». Дуже важливо, аби сила людей показала, що в Зеленського нічого не пройде, жодні політичні переслідування, ці часи вже пройшли. Вже пройшов майдан, люди визначились, що хочуть жити в європейській країні, де панує правда свобода та гідність кожної людини», - зазначила Дінара Хабібулаєва.

 

 «Дуже важливо підтримати Петра Порошенка, бо за останні два з половиною роки ми бачимо, як скочується країна у зворотному напрямку. Ми сюди прийшли захистити демократію, свободу слова і правосуддя в Україні. Якщо вже таким чином, зараз за наклепаною надуманою справою, просто використовуючи політичне переслідування влада скоїть те що вона скоїть, то завтра вона коїтиме це з кожним патріотом, з кожним учасником війни», –заявив депутат Київради, учасник АТО Олександр Погребиський.

Читайте також: Провокації влади не пройдуть: в Жулянах активісти та партійці збираються на акцію проти політичних репресій​.

Telegram Channel