Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
В Жулянах на мітингу на пітримку Порошенка зібрались 25 тисяч людей

«Ми тут зібралися сьогодні відстояти наше завтра. Ми зібралися для того, щоб у нашої країни було майбутнє і в цьому майбутньому були принципи…».

Фото Європейська солідарність.

В Жулянах на мітингу на пітримку Порошенка зібрались 25 тисяч людей

Виступають громадські діячі, політики та ветерани війни проти російської агресії

В Міжнародному аеропорту «Київ» розпочався мітинг на підтримку п’ятого Президента, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка. За даними організаторів, з різних куточків України на акцію прибули 25 тисяч людей.

На мітингу виступають громадські діячі, політики та ветерани війни проти російської агресії.

«Я маю честь відстоювати сьогодні разом з вами права на честь і гідність нашого суспільства. Я дякую всім за підтримку, яку надав мені народ України і я впевнений, що ми не дамо зганьбити ім’я нашого Головнокомандувача і честь нашого п’ятого Президента», – говорить генерал-лейтенант ЗСУ, заступник міністра оборони України (2015-2019)  Ігор Павловський.

Учасник українсько-російської війни, народний депутат фракції «Голос» Роман Костенко наголосив: «Сьогодні ми зібралися разом, щоб показати владі, що ми ніколи не дамо тиснути на опозицію, яка в свій час з 2014 року пройшла війну, захистила країну, відбудувала, підняла її з колін, на які її поставила РФ разом з її агентами впливу. І зараз ті, хто прийшли, вони знають де вони були тоді. І зараз намагаються розповісти нам як треба створювати нову державу».

«Ми не відступали ні тоді, коли прийшов ворог до наших кордонів, ні тоді, коли прийшла влада і почала переслідувати наших ветеранів, волонтерів. Ми не відступали, коли переслідували генерала Марченка, Антоненка ми не дали закрити справу «вагнерівців», коли влада хотіла її просто поховати. Ми нікому не дамо кривдити нашу країну», – говорить Роман Костенко.

Я дякую кожному, хто прийшов боротися за Україну. Ми випробували на власній шкірі, що таке популізм. Коли в країні одна криза змінюється іншою, коли обіцянки змінюють одна за одною.

«Яким же потрібно бути недолугим або якими недолугими треба бути правоохоронним органам, щоб сказати, що Верховний Головнокомандувач, який у 2014-2019 роках утримав Україну, який підняв військо, згуртував нашу націю, є зрадником. Ми сьогодні не маємо права на нормальне правосуддя, яке судить по амбіціям, а не по закону, не по тим законам, які виписані для нашого народу, не по тим законам, які створені для нашого суспільства», – обурився Павловський.

«Я дякую кожному, хто прийшов боротися за Україну. Ми випробували на власній шкірі, що таке популізм. Коли в країні одна криза змінюється іншою, коли обіцянки змінюють одна за одною. Наша країна втрачає щодня мільярди гривень, які осідають в офшорах оточення Зеленського. Ми на маємо права більше мовчати», – говорить політик Володимир Омелян.

«Вчора був день пам’яті кіборгів. Сьогодні ми воюємо на два фронти. Тримаємо стрій, друзі. Я завжди нагадую, ким був Зеленський раніше – він був підтанцьовкою банди Януковича. Сьогодні ця людина опинилася на вершині політичного Олімпу. Це величезна загроза нашої стабільності», – говорить письменник, перекладач та ведучий Дмитро Чекалкін.

«Ми тут зібралися сьогодні відстояти наше завтра. Ми зібралися для того, щоб у нашої країни було майбутнє і в цьому майбутньому були принципи… Принципи говорять нам про те, що президент має займатися своєю справо, Верховний Головнокомандувач має обороняти Україну, президент має займатися дипломатією, а не саджати опозицію в тюрми. Ось навіщо ми тут, для того, щоб Україна була країною принципів і у неї було завтра», – наголошує співзасновник політичної партії «Демократична сокира» Юрій Гудименко.

«Я вкотре звертаюсь до Зеленського – починай працювати, якщо ти вліз у це крісло. Ти занадто глибоко увійшов у цю роль за чужим сценарієм», – говорить музикант та художник Юрій Журавель.

Читайте також: «Я їду до України заради єдності», – Петро Порошенко​.

Telegram Channel