Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Брав усе, що потрапляло під руку: у Рівному зловили злодія на... десятій крадіжці

Таки попався.

Фото поліції Рівненської області.

Брав усе, що потрапляло під руку: у Рівному зловили злодія на... десятій крадіжці

41-річний рівнянин, підозрюваний у скоєнні серії крадіжок, перебував у розшуку із грудня минулого року

Зловмисника затримали працівники карного розшуку Рівненського РУП вчора, 17 січня, в обласному центрі після чергової скоєної крадіжки, повідомляє поліція Рівненської області

Злочинну діяльність рівнянина поліцейські задокументували у грудні торік. Слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення йому про підозру у скоєнні дев'яти майнових злочинів із проникненням у помешкання жителів обласного центру. Втім, уже запобіжний захід підозрюваний проігнорував та почав переховуватись від органів досудового розслідування. Його оголосили у розшук.

Слідчі вилучили свердлильний станок, болгарку, електродриль, велосипед, викрутки з насадками, чохол для човна. Про зникнення саме цих речей пізніше повідомив власник — 24-річний житель Рівного

Вийти на слід зловмисника вдалося працівникам карного розшуку Рівненського РУП вчора вранці. Розшукуваного затримали в обласному центрі, коли той саме складав у полі в районі вулиці Золотіївської крадене в одному із будинків майно. 

Так, на місці події слідчі вилучили свердлильний станок, болгарку, електродриль, велосипед, викрутки з насадками, чохол для човна. Про зникнення саме цих речей пізніше повідомив власник — 24-річний житель Рівного, коли повернувся додому і виявив крадіжку. 

41-річного рівнянина затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні чергової крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 185 КК України. 

Слідчі також готуватимуть клопотання до суду про обрання крадію запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що 41-річний житель Рівного і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. 

Тепер за скоєне йому «світить» черговий строк — до шести років колонії.

Читайте також: У Рівному кросовер влетів у маршрутку (Фото).

Telegram Channel