Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Погода на середу, 19 січня: на дорогах Волині ожеледиця

Зі Святом!

Фото УНІАН.

Погода на середу, 19 січня: на дорогах Волині ожеледиця

Відзначається свято Хрещення Господнього або Богоявлення

Якою буде погода на Волині завтра:

19 січня у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5⁰ морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

Хмарно з проясненнями буде і на теренах Волинської області. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Найтепліше 19 січня було у 1975-му році – плюс 7,5 градуса, найхолодніше – у 1963-му році – мінус 27,0 градусів.

Народний прогноз погоди:

19 січня відзначається свято Хрещення Господнього або Богоявлення. За погодою цього дня прогнозували погоду на літо. Якщо холодна, ясна погода — літо засушливим буде. Похмура і сніжна — на рясний урожай. У давнину говорили: «День теплий — хліб темний (густий)», отже, варто було очікувати хорошого врожаю хлібів. Також на хороший врожай вказували сині хмари та сніг пластівцями.

Прогноз погоди на післязавтра:

20 січня на Волині збережеться хмарна з проясненнями погода. Вночі без істотних опадів, вдень мокрий сніг, сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

 

Читайте також: Через Північний потік один з тарифів у платіжках українців зросте в 10 разів - прогноз.

Telegram Channel