Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Веселощі закінчилися комою: жінка мало не загинула під час катання на надувних санках

Через затори у вихідний день швидка допомога дісталася місця події лише через дві години.

Фото УНІАН.

Веселощі закінчилися комою: жінка мало не загинула під час катання на надувних санках

За словами сестри постраждалої, медики в гірськолижному комплексі не чергували, а «швидка» їхала дві години

Жителька Харкова отримала важку травму під час тюбінгу в популярному гірськолижному комплексі «Харківська Швейцарія». Зараз Надія в комі з черепно-мозковою травмою, передає УНІАН.

Тюбінг - це катання на надувних санках, тюбах, по снігу або по воді. Як пише видання Newsroom, родичі постраждалої звинувачують працівників комплексу в недотриманні правил безпеки.

За словами сестри травмованої, Тетяни Іщенко, все сталося вдень у неділю, 16 січня. Надія з сином спускалися з гори, вилетіли, й тюба перекинулася.

Траса не підготовлена, техніки безпеки немає, загороджувальні сітки відсутні, персонал не інструктований, лікаря і медичної допомоги теж немає.

Люди підбігли, щоб надати допомогу, почали кричати, вимагати зупинити катання і не пускати нікого на трасу, проте працівники продовжили видавати спорядження відвідувачам. У той момент з гори на великій швидкості з'їхав чоловік і врізався в Надію.

Тетяна каже, що після удару її сестру не можна було чіпати й слід було максимально зберігати у спокої. Працівники комплексу довго не приходили, а коли прийшли, спробували посадити Надію, підняти й навіть тягли її. При цьому медики на місці, як стверджується, не чергували.

«Траса не підготовлена, техніки безпеки немає, загороджувальні сітки відсутні, персонал не інструктований, лікаря і медичної допомоги теж немає», - стверджує сестра постраждалої.

Зазначається, що через затори у вихідний день швидка допомога дісталася місця події лише через дві години.

Зараз лікарі борються за життя жінки, а родичі шукають свідків недільної події та мають намір звертатися у правоохоронні органи, щоб зупинити роботу гірськолижного комплексу.

За словами сестри, представники курорту не відповідають на повідомлення і не виходять на зв'язок з родичами. Журналістам також додзвонитися не вдалося.

Читайте також: Бізнес-леді загадково загинула у відрядженні: рідні вимагають нових експертиз.

Telegram Channel