Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Мер Івано-Франківська запропонував легалізувати «побори» в дитсадках

«Ми принижуємося, директори ховають очі, батьківські комітети сваряться…».

Фото УНІАН.

Мер Івано-Франківська запропонував легалізувати «побори» в дитсадках

За його словами, це може бути символічна плата у розмірі 100-150 грн.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків запропонував легалізувати в дитсадках збір коштів з батьків. Таку ідею він озвучив на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міськради під час заслуховування звітів дитсадків №1 «Калинонька» та №2 «Малятко».

Можливо, ввести символічну плату – 100-150 грн, щоб не принижуватися і не розказувати байки.

«Ми всі тут брешемо, кажемо, що не збирають гроші по групах. Насправді всі збирають потроху, батьки ініціюють. Можливо, ввести символічну плату – 100-150 грн, щоб не принижуватися і не розказувати байки. Але, щоб батьки знали, що вони здали ці гроші і з них не будуть вимагати. Підімо таким шляхом, якимось законним», - запропонував мер.

Директор департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук зазначив, що на наступному тижні запланована велика нарада з керівниками дитсадків і це питання обговорюватимуть. «Ми принижуємося, директори ховають очі, батьківські комітети сваряться… А так розробили якийсь механізм, порадьтеся, якусь плату за нахабність чи ще щось», – додав Марцінків.

Читайте також: «Діставали хірурги»: 26-річний чоловік добряче хильнув і побився об заклад із друзяками, що зможе проковтнути кулькову ручку​.

Реклама Google

Джерело: УНІАН.
Telegram Channel