Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Які переваги у безкаркасного ангару для зберігання зерна

Корпорація «Промстан» будує безкаркасні ангари відповідно до вимог діючих стандартів якості. На всі роботи видається гарантія.

Фото ілюстративне.

Які переваги у безкаркасного ангару для зберігання зерна

Відома приказка наголошує, що врожай не той, який на полі, а той, який в коморі

Тому дуже важливо забезпечити не тільки своєчасний збір зерна, але й облаштувати оптимальні умови для його зберігання. В наш час аграрії використовують для цієї мети різні споруди: старі кам’яні сховища, елеватори, бетонні склади. Більш раціональне рішення — сучасні ангари для зберігання зерна. Це вибір тих фермерів, які працюють на перспективу. Будівництво такої споруди по часу займає до 20 днів, при цьому отримати готовий до експлуатації об’єкт можна при мінімальному бюджеті.

Особливості технології

Безкаркасні ангари виготовляються безпосередньо на будівельному майданчику з рулонної оцинкованої сталі. За допомогою спеціального обладнання викочуються профільовані арки потрібної довжини та радіусу. Після цього арки з'єднуються в секції, які встановлюються і жорстко фіксуються на підготовлений фундамент.

Технологія дає можливість будувати ангари різної площі:

  • шириною від 10 до 25 м;

  • висотою від 5 до 12 м;

  • довжиною — будь-якою.

Важливо! Якщо з плином часу ангар потрібно перепрофілювати під інші умови господарювання (наприклад, збільшити його площу), то це можна зробити без особливих труднощів — достатньо додати декілька нових секцій.

Ключові переваги рішення

Безкаркасний ангар для зберігання зерна — металева арочна споруда, яка характеризується хорошими експлуатаційними якостями:

  • високою сейсмостійкістю. Склад для зерна можна зводити на будь-якому місці. Сейсмостійкість споруди — 9 балів;

  • широким робочим температурним діапазоном. Склад для зерна можна експлуатувати в будь-якому кліматичному поясі. Робочий температурний діапазон — від -60 до +60 градусів Цельсія;

  • герметичністю. Ангар не протікає, оскільки всі шви оброблені за допомогою спеціальної машинки. Саме тому в таких спорудах зберігати продукцію набагато вигідніше: не порушуються температурний режим та вологість у приміщенні;

  • високою здатністю до навантажень. Безкаркасна конструкція характеризується міцністю та надійністю, здатна витримувати сильні пориви вітру (до 85 кг/кв. м). Нормативне снігове навантаження складає 280 кг/кв. м;

  • збільшеним експлуатаційним ресурсом. Металевий ангар, побудований за безкаркасною технологією, не потребує обслуговування. Термін служби такої споруди складає мінімум 20 років, а то й більше.

Важливо! Легкість металоконструкції допоможе заощадити ще й на фундаменті — замість нього можна використовувати гвинтові сваї, багатий асортимент яких запропонує будь-який професійний будівельний магазин. До того ж їх, як і всю конструкцію загалом, можна без особливих складнощів переміщати з місця на місце.

Корпорація «Промстан» будує безкаркасні ангари відповідно до вимог діючих стандартів якості. На всі роботи видається гарантія.

Джерело: сайт www.promstan.com.ua

Реклама Google

Telegram Channel