Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У волинському виші відкрили сучасний спорткомплекс за 21 мільйон гривень

Студентам пощастило.

Фото Волинської ОДА.

У волинському виші відкрили сучасний спорткомплекс за 21 мільйон гривень

У Луцькому національному технічному університеті  20 січня 2022 року відбулося урочисте відкриття оновленого спортивного комплексу

Капітальний ремонт приміщення, де розташований басейн та відновлення стадіону  розпочали влітку 2021 року у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», йдеться на сайті Волинської ОДА.

Корпус утеплено та оздоблено його фасад, перекрито дах, здійснено реконструкцію басейну. Окрім того, в рамках проекту модернізували стадіон.

Аби оглянути результат масштабної реконструкції спортивної інфраструктури ЛНТУ на Волинь приїхали Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет та заступник Міністра розвитку громад та територій України Іван Лукеря. Разом із головою облдержадміністрації Юрієм Погуляйком, представниками місцевої влади, працівниками вишу, духовенства та студентства вони оглянули модернізований спортивний комплекс.

 

 

 

 

 

 Відтепер вихованці ЛНТУ займатимуться спортом в комфортних та сучасних умовах. Корпус утеплено та оздоблено його фасад, перекрито дах, здійснено реконструкцію басейну. Окрім того, в рамках проекту модернізували стадіон. Він має бігові доріжки, футбольне поле та  спортивне устаткування для проведення змагань з легкої атлетики.

Загальна кошторисна вартість робіт – 21,5 млн грн, з яких 19,4 млн грн. – кошти ДФРР, 2,1 млн.грн - кошти обласного бюджету.

Читайте також: У Башликах відкрили новозбудовану школу на 400 учнів (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel