Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Погода на суботу, 22 січня: на Волині міцнішатимуть морози

Будьте обережними!

Фото gidfon.com

Погода на суботу, 22 січня: на Волині міцнішатимуть морози

Ще й поривчастий вітер обіцяють...

Якою буде погода на Волині завтра:

22 січня у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12  м/с, пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 2-4⁰ морозу.

Хмарно з проясненнями буде і на теренах Волинської області. Невеликий сніг, місцями хуртовини. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12  м/с, пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби 2-7⁰ морозу.

Найтепліше 22 січня було у 1993-му році – плюс 9,4 градуса, найхолодніше – у 1963-му та 2006-му роках – мінус 21,5 градуса.

Народний прогноз погоди:

Цього дня вшановується пам’ять святого Полієвкта. У народі про цей період січня говорили так: «Росте день у січні — росте і холод», що вказувало на наближення лютого, який вважався найхолоднішим місяцем зими. Спостерігали наші пращури цього дня за домашніми тваринами: якщо вони, випущені у двір, намагатимуться повернутися до хліву — бути незабаром снігу та холоду.

Прогноз погоди на післязавтра:

23 січня на Волині збережеться хмарна з проясненнями погода. Вночі невеликий сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9⁰ морозу, вдень від 1-6⁰ морозу.

Реклама Google

Читайте також: Собака випив пляшку коньяку — ​його рятували у «витверезнику».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel