Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Польщі ЛГБТ-активісти рятують корову-транссексуала, яка «відчуває себе биком» (Фото)

Отакої!

Фото УНІАН.

У Польщі ЛГБТ-активісти рятують корову-транссексуала, яка «відчуває себе биком» (Фото)

Активісти будуть викупляти корову з бійні, за неї вони заплатять майже 35 тисяч гривень

У Польщі ЛГБТ-активісти рятують корову, яку називають «транссексуалом». Тварина нібито відчуває себе биком, а її власник хотів відправити її на бійню, передає УНІАН.

Представники ЛГБТ-спільноти відкрили на спеціальному сайті збір коштів, які необхідні для порятунку корови.

Так, активісти ЛГБТ-спільности дізналися, що у Мазурах живе корова, яку хочуть віддати на забій. Тварина схожа на бика. Окрім цього, корова народилася безплідною та не могла принести користі та прибутку. Саме тому власник худоби вирішив від неї позбутися.

Найкращий дім у світі чекає на корову з власним пасовищем, свободою, любов’ю та другом.

Проте активісти вирішили, що корова нібито відчуває себе биком. Вони також вважать, що тварина є «транссексуалом», тому вирішили її рятувати.

Активісти хотіли викупити корову, проте це коштувало недешево - за тварину та її транспортування потрібно віддати 5 тисяч злотих (приблизно 35 тисяч гривень). Тому вони запустили збір коштів на спеціальному сайті.

«Це історія трансфобії, настільки глибокої, що виходить за рамки жанрових ліній. На фермі у Вармії народилися незвичайні телята, близнюки. Одна з них — телиця, але вона схожа на бика і ніколи не зможе розмножитися. Власник називає її «трансвеститом». Йому так соромно, що спочатку навіть не хотів її продати, а відправити на бійню. Щоб в очі не пекло, щоб зникла. Нарешті мені вдалося змусити його продати її», - вказано на сайті, де для корови збирають кошти.

Згодом ЛГБТ-активісти назбирали необхідну суму. Тепер вони будуть викупляти корову з бійні. 

«Найкращий дім у світі чекає на корову з власним пасовищем, свободою, любов’ю та другом», - такі умови обіцяють активісти для корови.

Фермери, які дізналися про порятунок «корови-транссексуала», були обурені, адже тварина не може бути транссексуалом. За словами фермерів, корови можуть бути безплідними та схожими на биків. Це називається «фримартинізм» і трапляється дуже часто, коли корова вагітна двійнею й народжує телицю з неповністю розвиненими родовими шляхами.

Читайте також: Росіяни образилися: продовження «Сексу і міста» знову критикують.

Реклама Google

 

 

 

Telegram Channel