Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луцьких школярів запросили у Волинський окружний адмінсуд

Діти мали змогу вирішити спір героїв мультика.

Фото: Волинський окружний адміністративний суд.

Луцьких школярів запросили у Волинський окружний адмінсуд

Знайомили дітей з місією суду в суспільстві

За ініціативи Асоціація розвитку суддівського самоврядування України 21 січня 2022 року у Волинському окружному адміністративному суді проведено урок справедливості для учнів 4-Б класу комунального закладу загальної середньої освіти «Луцький ліцей №21 Луцької міської ради».

Суддя-спікер Андрусенко Оксана Орестівна провела для школярів «Урок справедливості». Заняття проведено з метою ознайомлення дітей з місією суду в суспільстві, формування змалечку юридичної грамотності та правової культури.

Суддя-спікер Андрусенко Оксана Орестівна провела для школярів «Урок справедливості».

У форматі інтерактивної гри «Справедливці» учням було продемонстровано мультфільм «Кінь проти Хом'яка», під час якого діти мали змогу вирішити спір і спробували розсудити головних героїв. На конкретному прикладі було показано, що можуть бути різні точки зору на одну ситуацію і для вирішення спору потрібен суд.

По завершенню заходу учні 4-Б класу комунального закладу загальної середньої освіти «Луцький ліцей №21 Луцької міської ради» були нагороджені дипломом від Асоціації розвитку суддівського самоврядування України за участь у Всеукраїнській акції «Урок справедливості».

Читайте також:Чому в Луцьку на дистанційне навчання йдуть лише старшокласники

Реклама Google

Telegram Channel