Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині запланована реконструкція 11 спортивних об’єктів

Ремонтуватимуть спортшколи.

Фото ВолиньPost.

На Волині запланована реконструкція 11 спортивних об’єктів

Оновлення передбачається цього року за рахунок державних асигнувань

Члени постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики погодили зміни до показників обласного бюджету на 2022 рік, інформує пресслужба Волинської облради.

Запропоновані зміни обумовлені передачею обласному бюджету цільових субвенцій обсягом у 3,2 млн грн на реалізацію окремих інвестиційних проєктів.

Відомо, що за рахунок перерозподілу бюджетних призначень між окремими бюджетними програмами 130 тис грн спрямовуються для проведення публічних закупівель по спортивних об’єктах, оновлення яких передбачається  у 2022 році за рахунок державних асигнувань.

Голова бюджетної комісії Орест Маховський зазначив, що цього року з державного бюджету очікується субвенція на розвиток спортивної інфраструктури, тому  обласна рада робить усе для того, аби вчасно була виготовлена проєктно-кошторисна документація, і  асигнування з Державного фонду регіонального розвитку були уповні освоєні до завершення бюджетного року. 

Реконструкція передбачена на таких об’єктах: спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання у Луцьку, комплексна дитячо-юнацька спортивна школа імені Євгена Кондратовича у Ковелі,  обласна дитячо-юнацька спортивна школа, Любешівська ДЮСШ, тренувальна база Володимирського ліцею «Центр освіти» та інші.

Загалом реконструкція планується на 11 спортивних об’єктах: це - спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання у Луцьку, комплексна дитячо-юнацька спортивна школа імені Євгена Кондратовича у Ковелі,  обласна дитячо-юнацька спортивна школа, Любешівська ДЮСШ, тренувальна база Володимирського ліцею «Центр освіти» та інші.

Читайте також:Відомий склад збірної України на зимову Олімпіаду: імена спортсменів

Telegram Channel