Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рада може піти на карантин через кількість хворих з COVID-19

Фото ілюстративне / Укрінформ.

Рада може піти на карантин через кількість хворих з COVID-19

У Верховній Раді відбудеться нарада за участю голів парламентських фракцій та груп, на якій обговорюватиметься ймовірність запровадження карантину у зв‘язку зі збільшенням кількості хворих на COVID-19 серед народних депутатів та працівників Апарату ВР

Про це в Телеграмі повідомила речниці фракції «Слуга народу» Юлія Палійчук, передає Укрінформ.

«Змушені констатувати, що у Верховній Раді спостерігається тенденція до збільшення кількості хворих на ковід… Через це у Верховній Раді ініційована нарада за участю голів фракцій та груп, на якій обговорять формат роботи Верховної Ради наступного тижня», – зазначила вона.

За словами Палійчук, станом на ранок 26 січня лише серед депутатів зі «Слуги народу» зафіксовано 17 підтверджених випадків захворювання. Окрім цього, вона додала, що наразі на COVID-19 хворіють 45 співробітників апарату парламенту. «Щодня фіксується по 2-3 нові випадки зараження», – констатувала речниця фракції.

У Верховній Раді ініційована нарада за участю голів фракцій та груп, на якій обговорять формат роботи Верховної Ради наступного тижня.

Раніше народний депутат із фракції «Голос» Ярослав Железняк заявляв, що парламент після відкриття сьомої сесії та «кількох голосувань» може піти на карантин до 15 лютого.

Як повідомлялося, в Україні упродовж минулої доби, 25 січня, виявлено 24 321 випадок зараження COVID-19.

Відкриття сьомої сесії Верховної Ради дев'ятого скликання планується 1 лютого.

Читайте також: Петро Порошенко вимагає від влади негайно виділити гроші українській армії і припинити набивати власні кишені.

Реклама Google

Telegram Channel