Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Ковідну» тисячу дозволять витрачати на комунальні послуги

Тепер коштами за вакцинацію можна оплати комунальні послуги.

Фото УНІАН.

«Ковідну» тисячу дозволять витрачати на комунальні послуги

Розширення програми очікується впродовж місяця

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль анонсував розширення переліку послуг, на які можна витратити гроші за вакцинацію, отримані за програмою «єПідтримка».

Про це йдеться в його дописі в Telegram, передає УНІАН.

Протягом місяця ми додатково розширимо програму для літніх людей – вони матимуть можливість використання цих коштів на оплату комунальних послуг.

«За ініціативи Президента Володимира Зеленського плануємо розширити програму на комунальні послуги», - оголосив Шмигаль, не розкриваючи деталей.

Президент Володимир Зеленський напередодні повідомляв, що така опція з'явиться для літніх людей. 

«Протягом місяця ми додатково розширимо програму для літніх людей – вони матимуть можливість використання цих коштів на оплату комунальних послуг», - анонсував глава держави.

Нагадаємо, в рамках програми «єПідтримка» повністю щеплені громадяни України з 19 грудня можуть отримати 1 тисячу гривень. 

Днями президент України Володимир Зеленський заявив, що держава виплатить ще по 500 гривень тим, хто зробить бустерне щеплення від COVID-19.

Ці кошти можна витратити на придбання книг, абонементів у спортзали, квитків для подорожей всередині країни, відвідування кінотеатрів, театрів тощо. 

Віднедавна до переліку напрямків, на які можна витрачати «ковідну тисячу», також є ліки. Цим коштом за них сплачувати можуть українці віком від 60 років. Таке право згодом хочуть надати і особам з інвалідністю першої групи (незалежно від віку). 

Читайте також: Петро Порошенко вимагає від влади негайно виділити гроші українській армії і припинити набивати власні кишені.

Реклама Google

Telegram Channel