Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як пройти онлайн-діагностику стану шкіри та волосся на сайті Vichy?

Діагностика зможе виявити проблему.

Фото Vichy.ua.

Як пройти онлайн-діагностику стану шкіри та волосся на сайті Vichy?

Багатьох жінок турбує, який догляд за шкірою необхідний у період менопаузи та після вагітності, який комплекс ефективно бореться з лупою та випадінням волосся

На офіційному сайті відомого французького бренду Vichy в Україні штучний інтелект дає відповіді на актуальні питання, проводить об'єктивний аналіз стану зовнішності та формує рекомендації щодо догляду.

Ефективність антивікової діагностики 95%

Цифровий аналіз стану шкіри SKIN CONSULT розроблений компанією Vichy спільно з дерматологами та косметологами після 15 років досліджень причин та проявів старіння. У базі даних програми понад 10000 зображень: шкіра здорова, суха, проблемна, зі слідами пігментації, дрібними та глибокими зморшками.

 

Програма оцінює стан шкіри за 7 основними ознаками старіння. Кожна ознака отримує бали від 1 до 5. Штучний інтелект виконує такі дії:

  • виділяє зони ризику й рівень загрози;

  • складає персональні рекомендації щодо дієвого омолоджувального курсу;

  • інформує, яка дерматокосметика Vichy потрібна саме зараз.

Як пройти антивікову діагностику шкіри обличчя SKIN CONSULT онлайн?

Програма коректно працює у браузері Chrome. Використовуйте будь-який гаджет із передньою камерою. Процедура не забирає багато часу. Зручніше проходити онлайн-скринінг вранці, після вмивання та до нанесення макіяжу.

Запустіть процес діагностики. Програма сканує обличчя, виділяє зони з виявленими ознаками старіння. Важливо в момент скринінгу не морщитись, не гримасувати, інакше програма розпізнає вашу міміку некоректно. Враховуються тьмяна шкіра, розширені пори, зморшки дрібні та великі, втрата пружності, ознаки пігментації.

Пройдіть коротке онлайн-анкетування. Будуть враховані ризики довкілля, біологічний вік, корисні та шкідливі звички. На основі отриманих даних SKIN CONSULT візуалізує стан шкіри за основними ознаками старіння. Додатково ви отримаєте список рекомендацій, мінералів, вітамінів та мікроелементів, які потрібні саме вам. Комплексний догляд з ними буде ефективнішим.

Онлайн-діагностика стану шкіри голови та волосся

На сайті Vichy зайдіть у розділ Клініка волосся. Діагностика зможе виявити проблему. Онлайн-консультації експертів компанії допомагають розробити ефективний догляд за волоссям: без лупи, сверблячки, надлишкового вироблення шкірного сала. Високотехнологічна дерматокосметика лінії DERCOS бореться з випадінням волосся у чоловіків та жінок.

Telegram Channel