Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Оце досягнення! Волинянин вийшов у фінал чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА

У фінальному поєдинку Іван Пасич боротиметься за золоту медаль із росіянином Асефом Чапуровим.

Фото: Федерація змішаних єдиноборств України.

Оце досягнення! Волинянин вийшов у фінал чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА

У складі збірної команди України на чемпіонат світу поїхали 22 спортсмени. Серед них – двоє волинян: Іван Пасич та Вадим Ковальський

Волинянин Іван Пасич потрапив у фінал чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА, що відбувається в Абу-Дабі, — розповів Суспільному речник національної федерації Віктор Кришталь.

У складі збірної команди України на чемпіонат світу поїхали 22 спортсмени. Серед них – двоє волинян: Іван Пасич та Вадим Ковальський. Хлопців поїхали підтримати на чемпіонаті світу їхні тренери Андрій Зінчук та Дмитро Василенко.

В другий змагальний день 1/8 на чемпіонаті світу представники збірної України брали участь у шістнадцяти поєдинках. Волинянин Іван Пасич у ваговій категорії 61.2 кг серед юніорів переміг спортсмена з Франції Соухіла Арезкі та вийшов у фінал.

Волинянин Іван Пасич у ваговій категорії 61.2 кг серед юніорів переміг спортсмена з Франції Соухіла Арезкі та вийшов у фінал.

 

 

 Ще один волинянин, Вадим Ковальський у ваговій категорія 65.8 кг серед молоді поступився Максу Хуніннену з Фінляндії.

Читайте також:Зірковий російський боєць змішаних єдиноборств Олександр Ємельяненко: «Я закінчив деканат, я декан» (Відео)

Telegram Channel