Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині в районного центру тероборони – новий керівник

Фото з відкритих джерел

На Волині в районного центру тероборони – новий керівник

Його очолив Ігор Юхименко

Торік рішенням сесії Володимир-Волинської районної ради створене комунальне підприємство – «Володимир-Волинський районний центр підготовки територіальної оборони».

Районні депутати затвердили Статут підприємства та погодили пропозицію про призначення директором Олега Бойка.

Підприємство, як зазначалося в цьому документі, зможе надавати послуги на території Волинської області, та й всієї України: зокрема, проводити теоретичні та практичні заняття, навчання сформованих підрозділів ТрО, допомагати у формуванні підрозділів, організовувати виїзні навчання в територіальних громадах. Також братиме участь у національно-патріотичному вихованні школярів, участь у проведенні заходів національно-патріотичного спрямування та ін.

Новий керівник - голова обласної асоціації джиу- джитсу, що входить до складу Національної федерації джиу-джитсу України, старший тренер збірної України з джиу-джитсу, тренер вищої категорії.      

 Склалася ситуація, при якій потрібно звільнити попереднього і призначити нового директора КП «Володимир-Волинський районний центр підготовки територіальної оборони» Володимир Волинської районної ради. Депутати на останній, 8-й сесії Володимир – Волинської затвердили Ігоря Юхименка, який досі був заступником директора цього структурного підрозділу.

Новий керівник – голова обласної асоціації джиу- джитсу, що входить до складу Національної федерації джиу-джитсу України, старший тренер збірної України з джиу-джитсу, тренер вищої категорії. Ігор Юхименко нагороджений медаллю «Незалежність України» та дипломом Міжнародної академії рейтингових технологій і соціології «Золота Фортуна» за високі результати у тренерській роботі та активну популяризацію цього виду спорту на Волині та у Європі.                                      

Читайте також: Влада за вказівкою Зеленського блокує мою політичну діяльність, але я не буду учасником цього шоу – Порошенко біля ДБР

Telegram Channel