Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Журнал Time присвятив Україні обкладинку

Фото: Дивогляд.

Журнал Time присвятив Україні обкладинку

Ситуацією довкола нашої держави стурбований весь світ

Відоме американське видання Time присвятило обкладинку ситуації, що склалася довкола України. Про це повідомляє «Дивогляд» із посиланням на Twitter журналу.

Протистояння (між Україною та Росією – «Дивогляд») відновило напруженість холодної війни і поставило Європу на межу великого військового конфлікту.

Статтю назвали «Нерозказана історія кризи, яка може змінити Європу назавжди: секретна історія». На зображенні помітно українського військового в екіпіруванні, який іде бліндажем.

«Протистояння (між Україною та Росією – «Дивогляд») відновило напруженість холодної війни і поставило Європу на межу великого військового конфлікту. Намагаючись розпізнати мотиви Путіна, спостерігачі висловили його стратегічне бажання принизити американців, розділити європейців і відновити вплив Москви на землі, які вона контролювала до того, як її імперія розвалилася в 1991 році», – написали в Time.

Читайте також: З санкціями економічне зростання Росії дорівнює нулю: Порошенко в інтерв´ю італійській «Corriere della Sera».

Реклама Google

Telegram Channel