Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Ветеран війни в Іраку виграв 4 мільйони доларів завдяки печиву з прогнозами

Фото ілюстративне / Сьогодні.

Ветеран війни в Іраку виграв 4 мільйони доларів завдяки печиву з прогнозами

Американець Габріель Фієрро повірив у цифри з кондитерського виробу та став мільйонером

Днями в штаті Північна Кароліна було зірвано великий джекпот в онлайні. Його переможцем став місцевий пенсіонер Габріель Фієрро, передає «Сьогодні«.

Житель містечка Корнеліус вирішив випробувати щастя у лотереї, купивши квиток Multiplier Mega Millions. До прогнозування номерів куль він підійшов нестандартно.

У бланку Габріель вирішив відзначити числа, які отримав із печива із пророкуваннями. Їх він отримав у подарунок із ресторану Red Bowl, який він часто відвідує із дружиною.

При цьому Фієрро купив квиток у лотерею, який коштував лише три долари. Додавши ще 1 долар зверху, він додав йому функції Multiplier, яка дозволила б виграшу помножитися в кілька разів.

У бланку Габріель вирішив відзначити числа, які отримав із печива із пророкуваннями. Їх він отримав у подарунок із ресторану з ресторану Red Bowl, який він часто відвідує із дружиною.

У результаті всі п'ять цифр 60-річного американця зайшли і він зумів виграти аж 4 мільйони доларів! При цьому сам виграш становитиме 1 млн, проте функція Multiplier збільшила приз у чотири рази.

Фієрро є старшим сержантом у відставці. Він прослужив 32 роки в армії США і вийшов на пенсію як ветеран-інвалід бойових дій після перебування в Іраку.

Про виграш щасливчик дізнався електронною поштою і відразу ж прибув до офісу лотереї. Щоправда, забрати у нього вийшло лише 2,84 мільйона, оскільки залишок пішов на сплату федеральних податків.

Читайте також: Дівчина виграла конкурс з поїдання салату, обійшовши двох кроликів (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel