Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Ти звільнений!»: Виборці вимагають від Трухіна скласти мандат народного депутата

Йди геть!

Фото УНІАН.

«Ти звільнений!»: Виборці вимагають від Трухіна скласти мандат народного депутата

У мітингу взяли участь представники громадських організацій, активісти та звичайні виборці з Кам’янського, Марганцю, Криничок, Солоного, інших міст та сіл, що входять до складу 40 округу

У Кам’янському на Дніпропетровщині активісти вимагають скласти мандат народного депутата України від партії «Слуга народу» Олександра Трухіна.

Такі вимоги оголосили під час акції на центральній площі міста, інформує prm.ua.

У мітингу взяли участь представники громадських організацій, активісти та звичайні виборці з Кам’янського, Марганцю, Криничок, Солоного, інших міст та сіл, що входять до складу 40 округу.

Депутат обласноі ради Максим Курячий наголосив, що саме Зеленський несе відповідальність за покривання Трухіна.

Депутат обласноі ради Максим Курячий наголосив, що саме Зеленський несе відповідальність за покривання Трухіна.

«Всі ці люди мешканці 40 округу, які 2,5 роки тому надали мандат довіри так званому народному депутату. Сьогодні люди справедливо відзначають, що вони не можуть бути ошукані владою, як сьогодні намагається зробити Офіс Президента. Тому що є чітке розуміння, що це справа не про ДТП. Ця справа не про Олександра Трухіна. Ця справа про систему влади Зеленського. Коли влада, правоохоронці, ГПУ, ДБР прикривають злочинців – це мафія. А мафії не місце в Україні. Ми це вже проходили», – зазначив він.

«У 2019 році їх завів всіх у Верховну Раду Володимир Зеленський. Він хизувався на всю країну і казав, що особисто проводив співбесіди з кожним кандидатом у депутати. Це його відповідальність, – додав Курячий.

Він повідомив, що депутати Марганецької міської ради зареєстрували проект рішення, яким вимагають позбавити Трухіна мандата народного депутата.

«Людей обурює той факт, що Трухін сказав, що готовий скласти мандат, якщо на це вкаже його начальство, але начальством він назвав президента Зеленського. Але люди, народ України є єдиним джерелом влади. Вони його начальство і люди кажуть йому – ти звільнений», – резюмував Максим Курячий.

На Дніпропетровщині зауважують, що як народний депутат мажоритарник Олександр Трухін проявляв бездіяльність по відношенню до свого округу та потреб людей.

Під час мітингу активісти розпочали збір підписів під вимогою складання депутатських повноважень Олександром Трухіним.

Реклама Google

Читайте також: Монастирський визнав, що Трухін таки телефонував йому з місця скандальної ДТП.

Telegram Channel