Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У росіян вже трусилися коліна: збірній України не вистачило зовсім трохи, аби дотиснути представників країни-окупантки у півфіналі футзального Євро

Билися гідно!

Фото news.liga.net

У росіян вже трусилися коліна: збірній України не вистачило зовсім трохи, аби дотиснути представників країни-окупантки у півфіналі футзального Євро

За рахунку 2:3 наші не реалізували пенальті...

В Амстердамі у півфіналі футзального Євро зійшлися збірні України та Росії (за яку грають кілька натуралізованих бразильців).

Наші почали із двох пропущених м'ячів-«дурників». Одного ми одержали вже на другій хвилині, другого - ближче до перерви. 

Проте ще до перерви «Тризубі» рахунок скоротили.

Наші знову скоротили! Уболівальники нестримно гнали гравців у жовтих футболках вперед! Зокрема, приголомшливим виконанням «Червоної рути» та Гімну України!

Другий тайм футзалісти країни-окупантки знову почали дуже активно - проте цього разу швидко забити їм не вдалося. Проте згодом третього у сітку наших воріт вони таки відправили (заради справедливості треба визнати, що ще й зробили це красиво).

Підопічні Олександра Косенка знову скоротили! Уболівальники нестримно гнали гравців у жовтій формі уперед! Зокрема, приголомшливим виконанням «Червоної рути» та Гімну України!

Збірна України таки одержала право пробивати пенальті - прекрасний шанс зрівняти рахунок! - На жаль...

Збірна України зіграє лише у матчі за третє місце.

Україна - Росія - 2:3

Голи: Сірий, 16, Абакшин, 35 - Соколов, 2, Афанасьєв, 15, Ніязов, 31.

Україна: Ципун, Чернявський, Корсун, Шотурма, Зварич - Савенко, Радевич, Разуванов, Лебідь, Сірий, Абакшин, Журба, Фаренюк, Педяш.

Росія: Путілов, Абрамов, Соколов, Пауліньо, Нандо - Замтарадзе, Мілованов, Ніязов, Чішкала, Абрамович, Давидов, Афанасьєв.

В іншому півфіналі Португалія зіграє проти Іспанії 4 лютого о 21:00.

Реклама Google

Читайте також: Гравці збірної України перед матчем не тиснутимуть руки футзалістам із країни-окупантки.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel