Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В Андрія Ярмоленка великі проблеми: рекламував одну із букмекерських контор – хоча, як гравець АПЛ, не мав права цього робити

Немає слів...

Фото REUTERS.

В Андрія Ярмоленка великі проблеми: рекламував одну із букмекерських контор – хоча, як гравець АПЛ, не мав права цього робити

Якщо звинувачення будуть доведені, то українському форварду «Вест Гема» загрожує дискваліфікація або грошовий штраф

Футбольна асоціація Англії звинуватила нападника національної збірної України і лондонського «Вест Гема» Андрія Ярмоленка у незаконній рекламі букмекера.

Про це повідомляється на офіційному сайті організації, інформує УНІАН.

Відзначається, що український футболіст порушив пункт 8.5 правил асоціації і як представник англійського футболу не міг співпрацювати з букмекерами.

Ярмоленко підписав амбасадорський договір з одним з букмекерів ще під час ігор за дортмундську «Боруссію».

У FA також вказали, що Ярмоленко став обличчям однієї з українських букмекерських компаній. Ярмоленко підписав амбасадорський договір з одним з букмекерів ще під час ігор за дортмундську «Боруссію».

До п'ятниці, 18 лютого, Андрій Ярмоленко повинен відреагувати на звинувачення в рекламі ставок на спорт.

Якщо звинувачення будуть доведені, то українському форварду «Вест Гема» загрожує дискваліфікація або грошовий штраф.

Додамо, що 32-річний українець в поточному сезоні провів 21 матч за «Вест Гем» у всіх турнірах і забив один м'яч при трьох гольових передачах.

Ярмоленко перейшов до «Вест Гема» в 2018 році з «Боруссії» Дортмунд. Його контракт розрахований до 2022 року.

У своїх двох перших сезонах в клубі українець отримував травми, через які вибував на тривалі терміни. У сезоні 2020-2021 Ярмоленко також пропустив великий відрізок через травму - він не з'являвся на полі з 9 лютого по 9 травня.

У сезоні 2020-2021 на рахунку українця 21 матч, 3 голи і 4 результативні передачі у складі «молотобійців» у всіх турнірах.

Читайте також: Першою олімпійською чемпіонкою Пекіна-2022 стала норвезька лижниця Тереза Йохауг, яка вже вигравала «золото» 12 років тому.

Telegram Channel