Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Валя Семеренко провалила свій етап у змішаній естафеті на Олімпіаді: пора на пенсію!

Коли 4 роки тому в Пхьончгані Валентину Семеренко не взяли в жіночу естафету, вона заявила: «У нас не команда, а просто ж.опа». Бумеранг прилетів, Валю!

Фото із сайту eurosport.com.

Валя Семеренко провалила свій етап у змішаній естафеті на Олімпіаді: пора на пенсію!

Дякуємо, звісно, 36-річній переможці Олімпіади-2014, але всьому свій час і пора честь знати...

А якщо наші тренери справді виставили на цю естафету найсильніших дівчат у біатлоні? Тоді, уявляєте, в якій формі інші?! Жах, одним словом...

Три штрафні кола 36-річної Валентини Семеренко на першому етапі та повільний хід лижами забронювали за нами останню, 20-ту позицію, тому всім іншим нашим треба було рятувати ситуацію. Максимум на що спромоглися в підсумку Юлія Джима, Артем Прима і Дмитро Підручний (теж мав 1 коло штрафу) – 13-е місце.

А в драматичній боротьбі за золоті медалі уславлений норвежець Йоганнес-Тінгнес Бьо на останніх метрах у фінішному створі випередив француза Кантена Фійона Має та Едуарда Латипова з Олімпійського комітету Росії та приніс своїй збірній перше місце, заодно зробивши олімпійськими чемпіонами і дівчат – Марте Олсбю Ройселанд та Тіріл Екгофф та свого брата Тар’єя Бьо.

Біатлон. Результати змішаної естафети в олімпійському Чжанцзякоу-2022:

1. Норвегія (3+13) – 1:06:45,6

2. Франція (3+11) + 0,9

3. ОКР (Росія) (1+13) +1,5

4. Швеція (0+13) +41,0

5. Німеччина (2+18) +1:05,5

6. Білорусь (2+14) +1:14,6...

13. Україна (4+15) +3:36.1.

Остаточний результат – тут.

Максимум на що спромоглися в підсумку Юлія Джима, Артем Прима і Дмитро Підручний (теж мав 1 коло штрафу) – 13-е місце.

«Не на той стартовий склад можна було розраховувати… – заявив після естафети уславлений український біатлоніст Андрій Дериземля. – Але, видно, треба так вважали за потрібне. Волин вибирали найсильніших... Не треба чекати на падіння або невдачі інших команд. Помилятися може кожен – це спорт. Але треба розраховувати на власні сили, тоді і бцде результат...»

Читайте також у нас: «У росіян вже трусилися коліна: збірній України не вистачило зовсім трохи, аби дотиснути представників країни-окупантки у півфіналі футзального Євро».

Реклама Google

Telegram Channel