Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Першоліговий «Металіст» виклав за бразильського нападника трохи менше, ніж трансферна вартість усього складу луцької «Волині»

Нічого собі!

Фото ФК "Металіст".

Першоліговий «Металіст» виклав за бразильського нападника трохи менше, ніж трансферна вартість усього складу луцької «Волині»

Ніхто навіть не сумнівається, що наступного року клуб гратиме в УПЛ

Бразильський форвард Давід да Ора да Консейсао, з яким «Металіст» уклав довгостроковий контракт, прибув на командне тренування клубу в Туреччині. Про це повідомив офіційний сайт клубу, інформує УНІАН.

Поповнення команди «очманілим» бразильським талантом раніше особисто анонсував президент жовто-синіх Олександр Ярославський, який сказав, що «швидше Тайсона і крутіше Жажі». Після цього спортивні ЗМІ неофіційно повідомили про підписання контракту з бразильським форвардом, за якого Ярославський сплатив 2 млн євро. А згодом прес-служба «Металіста» підтвердила цю інформацію. «Сьогодні ввечері Давід провів у Туреччині перше тренування з командою», - повідомляє клубний сайт.

Давід да Оро раніше виступав за клуб Віторія у другому дивізіоні Бразилії. За 2021 рік Давід відіграв за Віторію 59 матчів, забивши 11 голів і віддавши 5 асистів.

У «Металісті» новий футболіст виступатиме під номером 33. 

У «Металісті» новий футболіст виступатиме під номером 33. 

«Не буду приховувати, дуже радий опинитися тут, - дав свій перший коментар про приєднання до команди бразильський форвард Давид да Ора. - Після минулого сезону в «Віторії», який вийшов не надто вдалим для команди, але досить непоганим для мене, я розумів, що взимку будуть пропозиції від інших клубів. На початку січня зі мною зв'язалися мій агент і представники «Металіста». Вони мені розповіли про команду, про славну історію клубу. Я дізнався, що в «Металісті» грали такі футболісти, як Тайсон, Марлос, Клейтон Шав'єр. Після цієї розмови у мене вже не було сумнівів. Всі бразильці мріють грати в Європі. Я не виняток і повинен використовувати цей шанс».

Як відомо, поточна трансферна вартість усіх футболістів луцької «Волині» нині оцінюється в межах 2,4-2,5 мільйона євро.

Реклама Google

Читайте також: Спортивний директор «Аякса» Марк Овермарс позбувся посади: все через сороміцькі повідомлення, які він надсилав жінкам-колегам.

Telegram Channel