Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Після приходу до влади Зеленського жоден з терористів та російських командирів на Донбасі не був знищений (Відео)

Уже 5 років «Гіві» перебуває у пеклі.

Фото із сайту youtube.com.

Після приходу до влади Зеленського жоден з терористів та російських командирів на Донбасі не був знищений (Відео)

Усі диверсійні операції проти росіян згорнуті, російські командири почувають себе у безпеці, а українські спецслужби звільняють тих, хто має досвід таких диверсій

Вдала спецоперація

8 лютого 2017 року рано вранці особистий кабінет командира батальйону «Сомалі» 1-го корпусу ЗС РФ, полковника «ДНР» Михайла Толстих, позивний «Гіві», залишила 20-річна дівчина. Вона вийшла з бази батальйону в окупованій Макіївці та виїхала на територію України.

А в 6.12 під ліжком «Гіві», спрацювала радіокерована міна, яка розірвала полковника на шматки. Почалась сильна пожежа, детонація боєприпасів у кабінеті. Залишки «Гіві» поховали у закритій домовині.

Зараз про це можна сказати. Зрадника Батьківщини та вбивцю українців Толстих було знищено в результаті спецоперації 5-го управління департаменту контррозвідки СБУ. А наказ на ліквідацію «Гіві» видав президент Петро Порошенко.

Ось відео розслідування ФСБ РФ на телеканалі Росія, та розповідь учасника спецоперації агента СБУ Олега Сугерея – раджу подивитись:

Чи є користь від його майже трирічних спроб поглянути в очі Путіну?

Президент Володимир Зеленський звільнив зі служби керівників цієї вдалої спецоперації. І після приходу до влади Зеленського жоден з терористів та російських командирів на Донбасі не був знищений. Жоден. Усі диверсійні операції проти росіян згорнуті, російські командири почувають себе у безпеці, а українські спецслужби звільняють тих, хто має досвід таких диверсій.

Ганебна політика Зеленського по змиренню з російськими агресорами провалилась, це абсолютно очевидно.

Ганебна політика Зеленського по змиренню з російськими агресорами провалилась, це абсолютно очевидно.

І тепер Зеленський має задуматись – чи є користь від його майже трирічних спроб поглянути в очі Путіну? Чи все ж таки треба знов починати точкову ліквідацію російських командирів? Хоча б одного?

Хочеться вірити, що настануть часи, коли знов росіяни відчуватимуть небезпеку на кожному кроці в захоплених українських містах, і що російських ватажків будуть діставати прямо в їхніх базах…

Юрій БУТУСОВ, журналіст, головний редактор сайту Цензор.нет.

Читайте також у нас: «Екссуддя Чаус розповів, як викрадачі змушували обмовляти Порошенка та Бурбу».

Telegram Channel