Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Порошенко з трибуни парламенту попросив світ про новий ленд-ліз

«І запросіть нарешті Зеленського в парламент для чесної розмови про оборону держави, української землі і українського громадянина. Нехай не ховається».

Фото Європейська солідарність.

Порошенко з трибуни парламенту попросив світ про новий ленд-ліз

Петро Порошенко під час виступу з трибуни Верховної Ради закликав парламенти інших країн запровадити санкції проти держави-агресора та надати Україні більше зброї для оборони

Порошенко наголосив, що відповідні позиції мають бути додані до проекту Постанови 7045 про Звернення Верховної Ради України до ООН, Європарламенту, ПАРЄ, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОЧЕС, урядів та парламентів іноземних держав у зв’язку з ескалацією Російською Федерацією безпекової ситуації навколо України.

«Безумовно, фракція «Європейської Солідарності» в повному складі буде підтримувати зазначену постанову. Але чого бракує в цій Постанові – і я прошу додатково включити. У зверненні до парламентів іноземних держав ми маємо закликати до негайного запровадження санкцій проти Росії як єдиного дієвого механізму зупинки агресора», – зазначив Порошенко.

«Щоб вони звернулися до своїх урядів про негайне збільшення військової допомоги і запровадження ленд-лізу для збільшення обороноздатності України, боротьби за свободу, безпеку і демократію в Європі і світі».

«Щоб вони звернулися до своїх урядів про негайне збільшення військової допомоги і запровадження ленд-лізу для збільшення обороноздатності України, боротьби за свободу, безпеку і демократію в Європі і світі», – вважає п’ятий Президент.

«А ще мені незрозуміло, чому парламенти всього світу, вся Європа неодноразово проводили засідання на підтримку України. І тільки Верховна Рада України два місяці байдикувала, відправивши самих себе на канікули, стверджуючи, що ніякої військової загрози немає. Тільки сьогодні прокинулися, навіть не встигли повернутися з-за кордонів. Тому перед тим, як звертатися до інших, зверніться до себе», – зауважив лідер партії.

Читайте також:  Голова волинської держадміністрації ініціює позачергові сесії усіх місцевих рад краю.

«І запросіть нарешті Зеленського в парламент для чесної розмови про оборону держави, української землі і українського громадянина. Нехай не ховається», – резюмує Порошенко.

Реклама Google

Джерело: Європейська солідарність.
Telegram Channel