Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Луцьк без маршруток»: місто отримає ще 8 тролейбусів

У місті більшає нових тролейбусів.

Фото Волиньua.

«Луцьк без маршруток»: місто отримає ще 8 тролейбусів

У Луцьку продовжать реалізовувати проєкт «Луцьк без маршруток». Цього місяця тролейбусний парк поповниться новим транспортом

Про це під час засідання міськвиконкому повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, пише ІА Волинські новини.
З його слів, цього місяця Луцьке підприємство електротранспорту отримає ще 8 нових тролейбусів, якими замінять старі. Таким чином в місті продовжать реалізовувати ініціативу «Луцьк без маршруток», яка передбачає збільшення кількості електротранспорту на вулицях міста і залучення на міські автобусні маршрути автобуси стандарту Євро-5.

В квітні минулого року міська рада підписала контракт про постачання 29 нових тролейбусів з ДП «Автоскладальний завод №1 АТ «АК «Богдан Моторс».

Нагадаємо, ще в квітні минулого року міська рада підписала контракт про постачання 29 нових тролейбусів з ДП «Автоскладальний завод №1 АТ «АК «Богдан Моторс».

Читайте також: Житлові приміщення незаконно стають комерційними: у Луцьку візьмуться за «чорних реєстраторів».

Як відомо, у Луцьку реалізовують грантовий проєкт на 155 тисяч євро, який передбачає побудову додаткових тролейбусних ліній, нові поворотні стрілки, що допоможуть скоротити загальний пробіг тролейбусів та оптимізувати схему маршрутів. Таким чином буде можливість відкрити нові маршрути.
Юлія МАЛЄЄВА.

Реклама Google

Telegram Channel