
Готуються до свята.
Їжу часів Кобзаря приготують у Рівному
Один із заходів, запланованих до Шевченківських днів
Скуштувати страви, описані у творах Тараса Шевченка, зможуть у березні рівняни. В одному з ресторанів міста 9 березня проведуть дегустацію в рамках проєкту «Гастроспадщина Рівненщини». Це лише один із заходів, запланованих до Шевченківських днів, повідомили в Рівненській обласній адміністрації, інформує радіо Трек.
В одному з ресторанів міста 9 березня проведуть дегустацію в рамках проєкту «Гастроспадщина Рівненщини». Це лише один із заходів, запланованих до Шевченківських днів.
Розпочнеться все 3 числа в Корці естафетою «Дорогами поета».
Нагадаємо, вона проходить місцями, де в 1846 році побував Тарас Шевченко – колишніх Радивилівському, Дубенському, Здолбунівському, Острозькому, Гощанському та Корецькому районах.
Після цього у Рівному проведуть обласний конкурс читців-аматорів та мистецький вечір із читаннями Кобзаря.
А вже 10 березня, на завершення Шевченківських днів, у Рівному нагородять переможців обласного туру Всеукраїнського учнівського конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої».
Читайте також:«Яєчна» краса на бурштині: волинський Фаберже показав нові витвори
