Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Російські окупанти готують фейки про обстріл цивільних із безпілотників

Бойовики готують нові провокації.

Фото Reuters.

Російські окупанти готують фейки про обстріл цивільних із безпілотників

Оперативно-тактичне угруповання «Схід» Збройних Сил України попередило, що бойовики готують чергові можливі провокації

Російські найманці планують відзняти фейки про нібито обстріл цивільних із безпілотників.

«За даними розвідки, головний спеціаліст «Міністерства інформації» «ДНР» Гриценко особисто поставив завдання знімальним групам пропагандистів відзняти наслідки обстрілів, нібито здійснених українськими силами. Він дав чіткі вказівки стосовно того, щоб місцеві жителі, коментуючи обстріли, говорили, що вони чули звуки безпілотника. Тобто звинувачували українських військовослужбовців у тому, що вони скидають вибухові пристрої на домівки цивільного населення за допомогою безпілотних літальних апаратів», – йдеться у повідомленні відомства у фейсбуці.

У ЗСУ наголосили, що до обстрілів Докучаєвська, Стили, Старомихайлівки, Саханки, Ленінського, Пікуз та інших окупованих населених пунктів не мають жодного стосунку.

Тому у ЗСУ наголосили, що до обстрілів Докучаєвська, Стили, Старомихайлівки, Саханки, Ленінського, Пікуз та інших окупованих населених пунктів не мають жодного стосунку. Українські військові не відкривають вогонь, якщо є загроза цивільним.

Читайте також: Окупанти загострюють ситуацію: в Донецьку пролунав потужний вибух (Фото, відео).

Раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що на тимчасово окупованих територіях Донеччини та Луганщини кадрові військові РФ і спецслужби готують теракти, жертвами яких мають стати мирні жителі.

Telegram Channel