Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Придумали, де зробити стрільбище в Луцькому районі

Владці оглянули територію полігону.

Фото: Луцька районна рада.

Придумали, де зробити стрільбище в Луцькому районі

Розчищати хащі будуть в селі Уляники

В селі Уляники на території колишнього військового містечка Луцька районна рада спільно з народним депутатом Вячеславом Рубльовим, Волинською обласною радою та Луцькою міською радою мають намір розчистити територію стрільбища для проведення тренувань бригадами територіальної оборони, йдеться на фейсбук-сторінці Луцьк європейський

Колишнє військове містечко є власністю Луцької районної ради і його територію слід привести до ладу та надати можливість батальйонам територіальної оборони здійснювати навчання. 

 

 «Спільно із народним депутатом Вячеславом Рубльовим, головою обласної ради Григорієм Недопадом, депутатом райради Юрієм Бондаруком та депутатом Луцької міської ради Романом Бондаруком ми оглянули територію полігону в Уляниках. Колишнє військове містечко є власністю Луцької районної ради і його територію слід привести до ладу та надати можливість батальйонам територіальної оборони здійснювати навчання. Тільки об’єднавши зусилля депутатів різних рівнів влади, ми досягнемо успіху, не чекаючи, що ворог прийде на нашу територію», - розповів голова Луцької райради Олександр Омельчук.

 

 Читайте також:У Нововолинську відновили стрільбище

Telegram Channel