Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Нововолинську відновили стрільбище

На відновлення стрільбища в Нововолинську прийшло чимало небайдужих.

Фото з сайту Нововолинської міської ради.

У Нововолинську відновили стрільбище

З цією метою у шахтарському місті провели толоку

На початку тижня у Нововолинську з ініціативи міського голови Бориса Карпуса розпочали відновлення стрільбища, розміщеного поблизу автостанції.

До прибирання долучилися працівники виробничого управління комунального господарства, УЖК-1 і УЖК-2 і волонтери. Спільними зусиллями за кілька годин вони розчистили територію від чагарників, зібрали сміття. Роботи продовжаться ще кілька днів. Допомагали у цьому 14 двірників, 8 працівників з косами та бензопилами. Окрім цього, працювало три одиниці техніки – самоскид, трактор з причіпом та навантажувач.

Участь у толоці взяли не лише муніципали, комунальники, очільники трьох старостинських округів, а й небайдужі мешканці громади.    

Взялися до цього не випадково - це вимога сьогодення. У відновленому тирі планують встановити обладнання для стрільби, реставрувати щити та проводити навчання спільно з військовими.

Приємно, що облагородити територію міського стрільбища зібралося чимало людей. Участь у толоці взяли не лише муніципали, комунальники, очільники трьох старостинських округів, а й небайдужі мешканці громади.   Борис Сергійович розповів, що сьогодні гостро стоїть питання підтримки військових. Нововолинськ, як бачимо, активно включився у цей процес.

Роксолана Вишневич

Читайте також: Росія відводить частину військ від українських кордонів – міноборони РФ .

Реклама Google

Telegram Channel