Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Що російський блогер Дудь сказав про війну РФ з Україною

Блогер засудив політику Путіна.

Скрін із відео.

Що російський блогер Дудь сказав про війну РФ з Україною

Журналіст Юрій Дудь заявив, що владу президента РФ Володимира Путіна він не вибирав

У своєму дописі в Instagram блогер назвав главу держави-окупанта «імператором, що захопився історією», передає УП.

Пряма мова: «Імператор, що захопився історією. Свита з ампутованою думкою та волею. Пропагандистський ескорт, що так складно і так солодко схвалює війну з теплих столичних квартир.

Цю владу я не вибирав, її імперський угар я не підтримував.

Та й рішення, які вся ця тусовка приймає. Рішення – не ті, щоб конвертувати природні ресурси на благополуччя Воронежа, Камчатки, Нікеля та Заполярного, а щоб багатіти самим і довше в управлінні цих ресурсів залишатися...

Цю владу я не вибирав, її імперський угар я не підтримував.

Весною минулого року у нас вийшов випуск із Михаличем із петербурзького гурту Animal Джаz.

Відповідаючи на запитання: «Як ти сприймаєш те, що відбувається між Росією та Україною?», - він відповів: «Жесть. Трагедія. І почуття провини <…> Оці всі зелені чоловічки, ось це все втручання з боку - це нескінченні почуття мого сорому та провини. З одного боку – через те, що я не можу вплинути. З іншого – через те, що це моя країна, хоча я начебто прямо і не відповідальний за ці речі.

Читайте також: В Україні вводять надзвичайний стан (Відео)

Ця відповідь близька до того, що зараз відчуваю я».

Дудь також зазначив, що з «ніжністю та любов'ю» носить російський триколор на передпліччі, адже РФ його батьківщина: «Але Україні, батьківщині рідних та дому друзів, - моя максимальна підтримка в ці дні».

Блогер також повідомив, що побував у Норвегії. У країні, де теж є газ і нафта, але чомусь навіть найглухіше село в Норвегії на 10 будинків випромінює благополуччя на противагу Росії.

Telegram Channel