Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Митрополит УПЦ МП Онуфрій підтримав ЗСУ і звернувся до Путіна

Він згадав Каїна.

Фото risu.ua.

Митрополит УПЦ МП Онуфрій підтримав ЗСУ і звернувся до Путіна

Предстоятель УПЦ МП звернувся до громадян України у зв'язку із початком повномасштабного наступу Росії. Він закликав молитися за українське військо, державу та народ

Митрополит Московського патріархату в Україні Онуфрій закликав президента країни-агресора Володимра Путіна негайно припинити «братовбивчу війну», він також вислови підтримку українським воїнам. Про це передає Українська правда.

Джерело: Онуфрій, якого цитує сайт «Релігійно-інформаційна служба України».

Онуфрій додав, що звертається до президента Росії: «Просимо негайно припинити братовбивчу війну. Український і російський народи вийшли із Дніпровської купелі хрещення і війна між цими народами це повторення Каїнового гріха.

 «На превеликий жаль Росія розпочала військові дії проти України і в цей доленосний час закликаю вас не впадати в паніку, бути мужніми і проявити любов до своєї Батьківщини і один до одного. Закликаю вас перш за все до посиленої покаянної молитви за Україну, за наше військо і наш народ, прошу забути взаємні чвари і непорозуміння та об’єднатися любов’ю до Бога і до нашої Батьківщини.

В цей трагічний час ми виражаємо особливу любов та підтримку нашим воїнам, які стоять на сторожі та оберігають і захищають нашу землю і наш народ. Нехай Бог їх благословить і береже!» - сказав священник.

Онуфрій додав, що звертається до президента Росії: «Просимо негайно припинити братовбивчу війну. Український і російський народи вийшли із Дніпровської купелі хрещення і війна між цими народами це повторення Каїнового гріха, який по заздрості убив свого рідного брата. Така війна не має виправдання ні у Бога, ні у людей».

Читайте також:Не можете позбутися тривоги? Рубайте дрова або робіть силові вправи

Telegram Channel