Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Військкомати на Волині в цілодобовому режимі. У Луцьку готуйтеся до черг (Відео)

Зі слів заступника військового комісара, резервісти наразі йдуть служити у військові частини, де раніше проходили службу.

Фото Суспільного.

Військкомати на Волині в цілодобовому режимі. У Луцьку готуйтеся до черг (Відео)

Перші волиняни, які мають бойовий досвід, прийшли вже о сьомій ранку

Центри комплектування військовослужбовців цілодобово працюватимуть у всіх районах області. Про це Суспільному розповів заступник обласного військового комісара Волині Ігор Підлісний.

Біля Луцького військкомату – черги охочих піти на службу до Збройних Сил. Перші волиняни, які мають бойовий досвід, зі слів Підлісного, прийшли вже о сьомій ранку.

 

 

Один із тих, хто прийшов до військкомату – 53-річний Іван. Чоловік каже: зібрав рюкзак щойно почув про військове вторгнення Росії і відразу прийшов до військкомату. Має бойовий досвід в колишній 51-й бригаді.

Підтримати Івана прийшла дружина.

 

 

 

«Хто ще думає вдома – хай виходить, хай ідуть, а не чекають. Привітання в мене до всіх мужиків, хто на диванах сидить – цього разу не відсидяться. Краще вмерти вільною людиною, ніж рабом все життя жити», – каже волинянин.

Олексій 2014-го пішов боронити Україну як доброволець. За фахом медик. Розповідає: готовий служити в будь-якому підрозділі, де знадобляться його навички.

 

 

 

«Час настав! Побачив, наскільки багато хлопців знаходяться тут і хочуть давати смерть москалям. Я бачу багато знайомих облич з 2014-15 року і це надихає і я знаю, що буде перемога за нами. Інакше ніяк. За нашими спинами наші родини і хто, як не ми», – говорить доброволець.

«Я бачу багато знайомих облич з 2014-15 року і це надихає і я знаю, що буде перемога за нами. Інакше ніяк. За нашими спинами наші родини і хто, як не ми», – говорить доброволець.

Зі слів заступника військового комісара, резервісти наразі йдуть служити у військові частини, де раніше проходили службу. «Може статися так, що посада вже зайнята, йому запропонують іншу частину чи підрозділ. Але зараз ідуть люди, які військовозобов’язані і навіть не служили», – зазначив Ігор Підлісний.

Читайте також:Сумщиною пересувається ворожа військова техніка, йдуть бої

Telegram Channel