Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Порошенко: бійці тероборони отримують зброю включно з автоматами і гранатометами

Правда з нами. Господь з нами. І перемога буде за нами!

Фото Європейська солідарність.

Порошенко: бійці тероборони отримують зброю включно з автоматами і гранатометами

Петро Порошенко в ефірі каналу «Прямий» повідомив, що всі бюрократичні перепони для озброєння територіальної оборони усунуті, і бійці вже отримують автомати і гранатомети

«Почав свій день я з наради, яку ми провели о шостій ранку, у зв’язку з початком агресії. Після цього мали зустріч з президентом Зеленським, де ми підтримали його пропозицію про запровадження воєнного стану. Вже це було о 8 ранку. Після цього зустрілися, щоб обговорити, що саме ми можемо зробити для координації дій і що саме може зробити влада», – повідомив Порошенко. 

Ми максимально прибрали всі бюрократичні перепони.

«Тому територіальна оборона сьогодні нарешті отримує зброю. І звичайні кияни, пред’явивши документ, отримують автомат Калашникова і збираються битися за Київ, збираються зупинити ворога. Ми максимально прибрали всі бюрократичні перепони», – повідомив п’ятий Президент.

 

 «Сьогодні територіальній обороні нарешті виділені інші засоби ураження, включно з гранатометами. Ми робимо все можливе для того, щоб вони мали засоби радіокомунікації, речове, медичне, бойове забезпечення, автомобілі. Звичайно, краще це було робити 4 місяці тому, але кожен на своєму місці робить те, що може», – зазначає Порошенко.

«Я хочу подякувати киянам, всім українцям, які сьогодні записалися в батальйони територіальної оборони і роблять те, що від них залежить, щоб не здати Україну агресору», – сказав Петро Порошенко.

Читайте також: Російські військові захопили Чорнобильську станцію.

«Ми маємо зараз дуже важкий період. Але я завжди – з 2014 по 2019 роки залишався оптимістом. Оптимістом залишаюсь і зараз. Правда з нами. Господь з нами. І перемога буде за нами!», – переконаний лідер «Європейської Солідарності». 

Реклама Google

Telegram Channel